lauantai 13. syyskuuta 2014

Tummansiniset unelmat





Viime viikolla Tampereen lankamaailman Modernit Klassikot- lehden julkaisutilaisuudesta matkaani lähti lehden lisäksi muutama kerä lankaa (lue: 1kg 350g...ups). Tuo lehti on suunniteltu erityisesti Gjestalin Janne- ja Maija -langoille ja ohjeet ovat pääasiassa hyvin yksinkertaisia.
Vielä ei ole omilta puikoilta kyseisen lehden malleja putkahdellut (ei toki siksi etteivätkö ne miellyttäisi, vaan siksi että tällä hetkellä on taas jonkin verran sukkia tilausjonossa..), mutta yllätyspussista löytyineistä Janne-langoista syntyi kuitenkin nämä ihanat tummansiniset sukat ystävälleni :)


Ihanaista viikonloppua ihanaiset lukijat!

Mari



16 kommenttia:

  1. Kauniit sukat, ystävä on varmasti onnellinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! <3 Tummansininen on ainakin tämän lempiväri, joten eiköhän ne olleet mieleiset :)

      Poista
  2. Onpa todella kauniit palmikot ja ihanan väriset sukat. Pitäisikkin tehdä itselleen tuollaiset lyhempivartiset.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuosta palmikoiden yhdistelmästä tulee kaunis lopputulos ja tuo väri nyt vaan on superkaunis itsessään! :) Lyhyempivartiset sukat ovat välillä kivaa vaihtelua, tekijällekin ;) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

      Poista
  3. Ihanat! :) Ihanaista viikonloppua sinne myös ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks Mira! (: supermukavaa alkanutta viikkoa teille prinsessat! ;)

      Poista
  4. Kauniit ovat ja varmasti on ystäväsi niistä ikionnellinen. Aurinkoista sunnuntaita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin uskoisin, ainakin ne ovat hänen lempivärisensä :) Aurinkoa sinullekin uuteen viikkoon!

      Poista
  5. No on kyllä unelmat.. ehkäpä jotain tälläistä vois yhdestä lankakorissani lymyävästä kerästä tikuttaa ja kääräistä äidilleni (joulu) lahjapakettiin .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, itsellänikin on takaraivossa jo piileskellyt ajatus joululahjojen tekemisestä, vielä kun ei ole niin kiirus niin olisi kerrankin kiva olla ajoissa lahjojen kanssa :) Ei muuta kun puikottelemaan vain, lyhytvartiset sukat valmistuu vielä supernopsasti! :P

      Poista
  6. Moikkelismoi! Mielestäni olin liittynyt lukijaksi mutta ihmettelin kun ei tullut päivityksiä... noh nyt sitten kai olen kirjautunut :) hienot sukat... ite tein lehden ohjeella pipon murulle mutta on ollut niin lämmintä ja aurinkoista ettei oo voinu ottaa in action kuvia.heh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! No kiva että löysit nyt perille niin, että päivityksetkin näkyvät, welcome! :) Voi sinua, oletpa ollut nopsa pipon teossa, tuli varmasti ihana pipo murulle! <3 jäädään odottelemaan niitä in action kuvia ... ;)

      Poista
  7. Ihanat sukat, hienoja käsitöitä, ja niin nuori kutoja! Ihania hetkiä syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! :) Itse olen kutonut pienestä pitäen, mutta on ollut ilo huomata, miten paljon enemmän nykynuoristakin löytyy taas käsityöntaitajia eikä puikkoilu ole vain mummojen puuhaa ;) Ihanaa syksyä sinullekin! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!