tiistai 25. marraskuuta 2014

Joulufiilistelyä ja jouluisen oksan tuunaus









Joulu, tuo sana joka meillä kaikilla jo varmaan kolkuttelee enemmän tai vähemmän ovella lähestyy. Kotia somistetaan jo einiinvarovaisellaotteella joulukuntoon ja taustalla saattaa kuulla joululaulujen soivan. Pimeitä iltoja piristää kuppi lämmintä glögiä ja kylkiäisenä vasta leivotut joulupiparit kruunaavat nautinnon. Kynttilöitä poltellaan niin ettei niitä meinaa ehtiä samaa tahtia kaupasta kantamaan kotio. Ulkona pimeällä kulkijoita ilahduttaa terassin kaiteille ja talon reunuksille ripustetut jouluvalot.
Näitä tunnelmia jo ainakin meiltä löytyy ja vaikka jouluksi suuntaammekin perheen voimin rapakon taakse lämpöön on tätä joulun taikaa luotava jo reilusti etukäteen talteen ja varastoon ♥ Harmikseni en vain ehtinyt napsia noihin kaikkiin tunnelmiin sopivia kuvia..
Kuitenkin tuolla pihalla isompaa neitoa pulkassa vedellessä mukaani sisälle asti seurasi nuo pari maassa lojunutta oksaa, jotka sitten pääsivätkin kaikessa rosoisuudessaan osaksi meidän tämän vuotista joulukoristusta. 

Mari

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Mira-muru! En malta odottaa, että saan teidät tänne H:n kanssa kässävierailulle ♥

      Poista
  2. Hurmaavat tunnelmat teillä!
    Ihastuttava jouluinen oksa myös ja ihastelen tuota peura-tyynyä! Super pop!
    Nauti joulun hiipivästä odotuksesta ja aurinkoa täältä etelän oliivipuun katveesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Kaivoinkin tänään tuon peura-tyynyn kaapin kätköistä kun kesällä jo ajattelin etten halua sitä esille enää ollenkaan. Pienen tauon jälkeen se näyttää taas oikein kivalta ja sopii tietysti talveen ja jouluun myös! :)

      Ja kiitos, eihän tästä joulun odotuksesta voi kuin nauttia, parasta on tämä valmistautuminen H-hetkeen ja sen fiilistely :) Ihania joulun odotuksia myös sinne etelään!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!