tiistai 27. syyskuuta 2016

Muita virkkailuja vuoden varrelta


Viimeiseen vuoteen on virkattujen herkkujen lisäksi mahtunut myös
 iso joukko muita valmistuneita käsitöitä. 

Yksinkertaisia, mutta sitäkin suloisempia tuttinauhoja tulee virkattua säännöllisesti eri väreissä ja eri koristein. Kuvissa näkyviä riipuksia olen tilannut helmimaailmasta ja muut tuttinauhatarvikkeet tilailen Nappikauppa Punahilkasta.


Kesällä innostuin myös virkkaamaan meikkipusseja useissa eri väreissä ja näistä raidallisista versioista tuli ehdottomia suosikkejani!


Isompien käsitöiden väleissä virkatut rusettipinnit ja -ponnarit ovat mukavia välipaloja. Niitäkin on tähän vuoteen mahtunut lukuisia ja lukuisissa eri väreissä. Vanhemman tyttären toiveesta syntyi myös "Frozen"-aiheisia hiuslenkkejä. Lahjaksi tuttavapiiriin toiselle innokkaalle Frozenfanille askartelimme  Eevin kanssa oikein "Frozen"-tekstit paketteihin.Olen joskus reilu vuosi sitten tilannut kukkaronkehyksiä hieman reilummalla kädellä ja kuluttaakseni niitä hieman pois varastoista innostuin virkkaamaan pitkulaisia "kukkaroita" esimerkiksi silmälaseille suojakoteloksi. Näissä pysyy hyvin tallessa sellaiset "Tiimarin" halppislasit ;)Helistimiä, erityisesti pupuhelistimiä on tullut virkkailtua viime aikoina myös ahkerasti. Siitä huolimatta, että niissä on jonkin verran väkertämistä, olen kuitenkin tykästynyt niiden tekemiseen ja hauskinta on, että jokaisesta tulee aina oma yksilönsä vaikka kuinka pyrkisi samaan lopputulokseen :)Suloista viikonjatkoa!

2 kommenttia:

 1. Heippa! Olisiko mitenkään mahdollista saada ohjetta helistimiin/tuttiklipsuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos viestistäsi, en ole toistaiseksi aikeissa kirjoittaa helistimistä erillistä ohjetta, mutta googlettamalla löytyy paljon vastaavanlaisia joista toivottavasti löytyy kokeilemisen arvoisia :) Tuttinauhat ovat puolestaan hyvin yksinkertaista virkkausta, ohje löytyy jo esimerkiksi täältä http://pieniahetkia.blogspot.fi/2016/02/virkattu-tuttinauha-ohje.html :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!