torstai 20. maaliskuuta 2014

Virkatut pöllöt

Pöllöbuumi jatkuu ja kerralla valmistuikin kokonainen "pöllöperhe". Valkoisesta pöllöstä en pidä ollenkaan ja tietysti tajusin sen vasta kun olin sen jo parsinut kasaan joten en jaksanut enää alkaa purkamaan. Nyt tekisin silmien keskustoista mieluummin vaalenpunaiset kuin mustat, mutta olkoon se nyt vähän tuommoinen hurjempi tapaus.. :)

Enää reilu viikko myyjäisiin, mitähän kaikkea sitä vielä ehtisi sinne tekemään.... :P

Pöllömäistä torstaita teille toivottelee

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Virkattu pöllö, HuHuuu

Meille iski pöllöhimo heti kun Prinsessajuttu-blogin Mira päätti julkaista tekemilleen pöllöille ohjeen. Tässäpä minun ENSIMMÄINEN versioni pöllöstä, näitä on nimittäin tulossa lisää! :) Menipä siinä koko ilta taas virkkaillessa, mutta olihan muuten mukavan helppoa virkattavaa ;) Kiitos Mira ohjeesta! 

Ulkona paukkuu kova tuuli, mutta onneksi aurinko jaksaa vielä ilostuttaa. Oikein ahdistaa ajatus ensi viikosta ja luvatuista lumisateista, ei enää yhtään huvittaisi luopua tästä jo niin keväisestä näystä ulkona! 

Keleistä huolimatta, virkkausintoista viikonloppua kaikille! 

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lasimaljan täydeltä sydämiä ♥

Täällä virkkuukoukku jatkaa sohimistaan ja nyt näette mihin niitä puuvillasekoitelankoja on taas tullut kulutettua. Nämä sydämet on tehty eri langoista, valkoiset jopa Novitan Tennesseestä vaikka inhoankin virkata siitä sen hajoavuuden vuoksi, mutta sainpas nyt ne viimeisetkin nöttöset käytettyä näihin, eivätkä näin ollen kummittele minua enää lankalaatikoissa! Uhkaavasti alkaa minun isohko pussukka suomalaisen lampaan villaakin tekemään loppuaan ja nyt pohdinkin, mistä te muut tilaatte täyttötavaranne? Käytättekö vanua vai villaa? Itse olen muutama vuosi takaperin tilannut jostain Rovaniemeläisestä putiikista tuota suomalaisen lampaan villaa täytteeksi kun sitä jossain kovasti kehuttiin, eikä sillä että sitä nytkään moittisin, mutta onhan se villa aina villan hajuista, tiedättehän..? Vinkkejä otetaan vastaan mistä saa hyvällä hinta-laatusuhteella täytettä tuleviin projekteihin! :)

Aistin ulkona lähestyvän kevään tuoksun, se on ihanaa ja piristävää!

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Amerikkalaiset suklaahippukeksit

Heipat!

Leivoin alkuviikosta niin herkullisia suklaakeksejä ystävälle lahjaksi, että päätinpä jakaa sen ohjeen linkin mistä tämän löysin tänne teillekin ja samalla muistiin itselleni.

Minä olen ensi maistamisesta lähtien ollut rakastunut Subwayn cookiesseihin ja en ole koskaan edes vaivautunut itse yrittämään vastaavia siinä luulossa, ettei niin herkullisia, sisältä pehmeitä, reunoilta rapeita ja maukkaita keksejä voi kotona onnistua tekemään. Toisinpa kävi ja vieläpä ihan ilman "yrittämistä". Nämä keksit ovat omasta mielestäni vielä tuhat kertaa parempia kuin Subwayn keksit ja uskoisin, että tätä ohjetta voisi hyvin soveltaa myös lisäämällä taikinaan pähkinöitä, M&M:sejä tms. Kokeilkaahan mikäli olette keksien ystäviä! :)

Ohjeeseen pääset tästä, kliks!

Herkullista perjantaita ja ihastuttavaa alkavaa viikonloppua teille toivottelee,

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Keltaiset lasinaluset (again!)


Olen nyt ilmeisimmin päättänyt kyllästyttää teidät (ja itsenikin) näillä lasinalusilla. En minä ehkä muuten ihan näin paljoa näitä virkkailisi, mutta kun sinne myyjäisiin... Ja onhan minulla noita puuvillasekoitelankojakin niin vinot pinot, että näihin niitä saa mukavasti "tuhottua", yhdestä 50g kerästä tulee aina n.7-8kpl tällä mallilla virkattuja alusia. Josko sitten seuraavaksi kokeilisi jotain toista mallia..? Toisaalta, olen niin tykästynyt tähän, että sormet tahtoisi aina tällä samalla mallilla näitä tehdä.. Katsotaan.

Viimeisimmässä kuvassa pieni vilautus siitä, mitä olen näiden lasinalusprojektien lomassa myös tehnyt.. Josko niistä postausta sitten kun on korillinen sydämiä valmiina, nekin myyjäisiä silmällä pitäen ;)

Ihanaista laskiaistiistaita ystäväiset! ♥