sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Arvonnan voittaja!


Anteeksi muruset kun arvonnan suorittaminen on viivästynyt parilla päivällä, täällä mennään niin vauvahumussa ja pihatohinoissa, että meinasi vallan unohtua tämä! Nyt sain arvonnan kuitenkin suoritettua ja voittajaksi valikoitui virtuaali.netin arpomana Athena!

Onnittelut omasta puolestani voittajalle ja suurkiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Nautitaanhan näistä ihanista ilmoista mitä tämä ihana Suomen kesä meille tarjoaa! 

ps.Kiitos teille muruset vauvaonnitteluista, olette ihania!

torstai 22. toukokuuta 2014

Kyllä se pöllö on...

Virkkasin uuden pöllön muunnellen tätä ohjetta. Alkuun purin ja aloitin alusta, muutin silmukkamääriä ja aloitin taas alusta. Piirsin paperille hahmotelman minkälainen pöllöstä pitäisi tulla. Sen oli määrä olla pullukampi ja pyöreämpi, mutta siitä tulikin lopulta sangen kantikas ja kuusikulmiota muistuttava otus, hädin tuskin pöllöksi tunnistettava. Onneksi tyttäreni huusi kovaan ääneen "PÖLLÖ" kun tämän näki ja totesin, että ihan riittävästi se pöllöltä silloin näyttää ja näin tytär saikin oman pöllön. 

Aina ei jo valmiiksi hyviksi todettuja ohjeita kannata lähteä soveltamaan, itselläni lopputulos on aina kuitenkin ajateltua huonompi/kummallisempi. Tulipahan kuitenkin sovellettua ja saipahan ainakin Eevi oman virkatun pöllön ja on vieläpä sangen tyytyväinen siihen, sehän on pääasia! :)

Vielä on yksi päivä aikaa osallistua arvontaan!

tiistai 20. toukokuuta 2014

Kolme koria
Synnytystä edeltävänä iltana ehdin vielä heilua virkkuukoukun ja matonkuteiden äärellä ja virkkailla muutaman pienen valkoisen korin. Näissä voi näppärästi säilyttää vaikka meikkisiveltimiä, vauvanhoitoputeleita, vartalotuoksuja ja mitä pientä ikinä keksiikään! Luulisin, että myös ruukkuyrtit voisivat näyttää näissä kivoilta keittiössä, niitä meillä ei vain kuvaushetkellä sattunut olemaan.. :)

Ihanaa kun helteet ja aurinko meitä hellivät, nautitaan tästä ihanasta alkavasta kesästä! ♥

maanantai 19. toukokuuta 2014

It`s a girl ♥♥♥

Perjantaina 16.5 klo 11.29 syntyi meidän perheeseen täydellinen, pieni 3055g painava ja 49,5cm pitkä tyttövauva

En osaa sanoa muuta kuin, että hän on täydellinen pakkaus

ps.palaan käsitöiden saralle jahka vauvan tuoksutteluilta maltan, ymmärtänette varmaan ;)
pps. ja lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille joita tänne on siunaantunut viime aikoina! ♥

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa tennarit
Sain pitkästä aikaa tilauksen tennarisukista. Siitä on vierähtänyt jo useampi kuukausi kun olen viimeksi sukkapuikkoihin koskenut ja näitä tehdessä meinasi kyllä kärsivällisyys olla koetuksella, neljän puikon kanssa on nimittäin huomattavasti ahtaampaa neuloa tämän viimeisiä vetelevän masun kanssa kuin yhdellä virkkuukoukulla. Puikot kilisi ja kolisi koko ajan vatsaa vasten ja jouduin neulomaan kädet normaalia ylempänä mikä sai aikaan hartioiden kipeytymistä.. Onneksi ne oli kuitenkin nopeasti kudottu ja suuremmilta vammoilta säästyttiin ;) Eikä ollut kyllä mitään hauskaa puuhaa tuo sukkien kuvaaminen omissa jaloissa, sen verran haasteita se jo tälle liikuntarajoitteiselle asetti. Kiitokset siis masulle näistä hieman erikoisista kuvista saati kuvan laaduista... :P

Nämä olivat myös ensimmäiset tennarit joihin pääsin kokeilemaan tuota jo jokin aika sitten eBaysta tilaamaani nauhaa ja hyvin toimii, oikeastaan ehkä jopa astetta oikeita kengännauhoja paremmin! Langan päät piti vain sulattaa liekin alla etteivät lähde purkautumaan ja hitsit, tuleehan tämä näin paljon edullisemmaksikin, normaalit nauhat kaupassa kun maksoivat jo liki 4€/pari! Näille ei sen sijaan taida tulla hintaa montaakaan senttiä kun ison rullan tilasi :)Muistakaahan osallistua arvontaan te jotka ette vielä ole huomanneet (klik)! 

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Virkattu iPad suojakotelo


Eräästä lankalaatikosta (jota harvemmin avaan) tupsahti vastaan muutama kerä Novitan Hanko-lankaa ja päätin, että niistä tulee nyt jotain. Se jotain syntyi ikäänkuin tehdessä ja siitähän tulikin Ipadille suojus. Tarpeeksi pienellä koukulla siitä tuli mukavan napakka ja tiivis, juuri sellainen kuin pitääkin. Sainpas ainakin tuon mustan kerän käytettyä kokonaan pois laatikoista, jei! :) 

Nyt minulla onkin piiitkästä aikaa puikoilla converse sukat, tilatut sellaiset. Ja nyt tiedän, miksi erityisesti tällä hetkellä virkkuukoukku tuntuu mukavammalta käteen; masuasukki tuntuu olevan vain tiellä sukkia neuloessa, virkatessa käsien asento on jotenkin parempi kasvavan mahan kannalta.. :)

Tsemppiä uuteen viikkoon toivottelee

perjantai 9. toukokuuta 2014

Arvonnassa Blend bamboo-lankoja!

Pitkään on mielessä muhinut ajatus arvonnasta teidän rakkaiden blogilukijoiden kesken ja koska äitini toi minulle tänään tukkupaketeittain Blend bamboon lankoja ajattelin, että näistä voisi kevään kunniaksi laittaa pienen arvonnan pystyyn.

Arvon siis 4 kerää Hjertegarnin Blend bamboota (turkoosi col.709, vaaleanvihreä col.7070, keltainen col.3050 ja oranssi col.3255) joka on oivaa virkkauslankaa melkein mihin tarkoitukseen vain ja kuten itselläni on aikomuksena, syntyy näistä myös mitä mainioimpia tiskirättejä (tai liinoja, miksi niitä nyt pitäisikään kauniisti kutsua).

Säännöt ovat hyvinkin yksinkertaiset:

1 arvan saat olemalla lukija/liittymällä lukijaksi 
2 arpaa olemalla lukija sekä linkittämällä ylimmän tekstillisen kuvan omaan blogiisi
ja arvontaan osallistut perinteisesti jättämällä kommenttia tähän postaukseen. 

Arvonta on tietoisesti järjestetty vain lukijoilleni, sillä tehän olette tämän bloggauksen suola ja sokeri ja sen vuoksi haluankin teitä tämän arvonnan muodossa kiittää olemassa olostanne, joten kiitos, että olette täällä ja jaksatte lukea tekemisistäni 

Suoritan arvonnan 24.5 lauantaina (ellen satu juuri olemaan synnärillä, sillä onhan toisen lapsosen la 25.5...)

Arpaonnea teille kaikille tasapuolisesti! ♥

tiistai 6. toukokuuta 2014

Pöllö & viirinauha
Sain tilauksen virkata vaaleansinisen pöllön ja siihen sopivan viirinauhan pienelle pojalle ristiäislahjaksi. Sellaisethan minä virkkasin ja kummasti tykästyin tämänkin pöllön väritykseen. Sopivan hempeät värit pienelle poikavauvalle :) 

On ihanaa huomata, miten paljon enenevässä määrin ihmiset nykyisin antavat itse tehtyjä tai jonkun toisen itse tekemiä lahjoja lahjaksi. Positiivisessa mielessä ollaan selkeästi ottamassa askel ajassa taakse päin, eikä kaikkea tarvitse enää ostaa kaupan hyllyltä valmiina. Itse käsitöitä rakastavana ja tekevänä ihmisenä olen erittäin otettu jokaisesta tilauksesta minkä olen tähän mennessä saanut ja niiden tilattujen töiden tekeminen on aina vain ihanaa kun saa tehdä jotain toisen toiveiden mukaan :)

Näihin höpinöihin ja turinoihin toivottelen teille ihanaa keskiviikkoa! ♥


lauantai 3. toukokuuta 2014

Mutakakku lauantai-illan iloksi ♥

Lauantai-iltapäivä eikä mitään sen kummempaa tekemistä. Kaapista löytyy juuri sopivasti ainekset Kinuskikissan mutakakkuun ja sellainen onkin jo tuota pikaa uunissa. Kakusta tuli täydellinen (jos mutakakusta nyt voi epätäydellistä edes saada!?) vaikka kypsyikin aika reippaasti keskeltä. Täydellinen inspiroitumishetki Molla Millsin VIRKKURI-kirjan parissa on nyt taattu  

Näihin tunnelmiin toivottelen rattoisaa lauantain jatkoa kaikille!