torstai 24. tammikuuta 2013

Asiakassuhteen johtamisen oppitunnilla...

Viime viikolla koulussa yllätyin positiivisesti. Yksi luokkatovereistani oli ottanut kutimet mukaan kouluun! Olen aina miettinyt, että kehtaisinko/uskaltaisinko ottaa kutimia matkaan sellaisille tunneille, missä ollaan lähinnä kuunteluoppilaana. Noh, en ole kehdannut, kunnes eilen rohkaisin itseni kiitos luokkatoverini rohkeasta aloitteesta! Ja niin sai tämäkin keskeneräisenä lojunut tumpun ressukka itselleen seuralaisen. Ja puolet oppitunnista oli vielä jäljellä kun kaveri valmistui, joten ensi kerralla varaan matkaan riittävän ison työn, jotta saadaan maksimoitua hyöty niistäkin istunnoista.. 

Ja täytyy kyllä myöntää, että jotenkin sitä opettajan tasapaksua lätinää jaksoi kuunnella huomattavasti paremmin kun samaan aikaan silmukat virtasivat puikoilla.. :)1 kommentti:

  1. Mulla oli opiskeluaikana aina puikot niillä tunneilla, joissa piti vain kuunnella. Mutta mulla oli aina bambupuikot,ettei kukaan häiriintynyt kilinästä. Mutta on totta, että jaksoin kuunnella huomattavasti paremmin puhujaa, kun oli kutimet, eikä alkanut nukuttamaan :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!