tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäsukat

Tuossa aiemmassa postauksessa jo kehuskelin, miten seuraavaksi aion kutoa sukat. Malli oli "Oi Ihana Toukokuu" , joka päätyi purkuun ensimmäisen sukan varren valmistuttua. Ei istunut mun jalkaan, ei ollut MUN mielestä mukavaa neulottavaakaan tuo kuvio. En oikein osaa kuvailla mikä siinä mätti, mutta mättipähän vaan. Niiden oli siis tarkoitus syntyä tuosta keltaisesta langasta. Sitten alkoi taas kova pähkäily, että mitäs sitten kun ei tuo natsannut. Siinä telkkua katsellessa puikoille alkoi syntymään raitaa kuin huomaamatta, eli ihan tätä perussukkaa jälleen. Kun sukat sain valmiiksi ajattelin, että nämä kaipaavat kyllä vielä jotain ekstraa ja niinpä nappasin kolmosen koukun, Novitan Kotiväki-lankaa ja virkkasin molempiin sukkiin kauniit kukat! Tadaa, ja kesäsukat ovat valmiit!

Heh, pahoittelut kuvien epätasalaatuisuudesta, tänään ei sateiden tuoman synkkyyden vuoksi ollut paras päivä ryhtyä näitä sukkia kuvaamaan..








Malli: Oma perussukka, koko 39
Lanka: Novita Nalle (valkoinen) ja Silja (keltainen), kukat Novitan Kotiväkeä. yht.94g
Puikot: nro 3

12 kommenttia:

  1. Supernamut nämä sukatkin :) Kaunis väritys ja nuo virkatut kukkaset ovat vielä piste ii:n päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tyytyväinen noihin kukkiin, saas nähä kuinka toimivat pesujen jälkeen ;)

      Poista
  2. Oi oi aivan ihanat!!! <3 Määkin haluun kesäsukat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! =)

      Kuule ei muuta kun puikot kätösiin ja suihkimaan sukkia kesälle! =P

      Poista
  3. Ihanat sukat! Vähänkö hyvä idea tuo kukka! Ja just sopivan kesäiset, miekin haluun!

    Mie just sain valmiiksi nuo toukokuu-sukat, ite kyllä tykkäsin neuloa tuota mallia, mutta ei ne ole minun makuuni.. Päätyyvät siis lahjakoppaan.. :-D

    VastaaPoista
  4. Kiitos vierailusta Enyanvillassa. Tupsahdinkin saman tien vastavierailulle. Upeat nuo sinun kesäsukkasi. Minä aloittelen juuri kesäisiä pitsisukkia, samaa mallia kuin neuloin jo pitkin kevättä Espanjassa. Vaikka monet sukat tulivat tuomisina, loppuivat ne kuitenkin kesken, joten neulominen jatkuu. Mukavaa kesää sinulle. t. Enya

    VastaaPoista
  5. Ihastuin ja rakastuin ensisilmäyksellä blogiisi ja aion tänne jäädä lukijaksi!!!! Ihan MIELETTÖMÄN UPEITA sukkia ja muita juttuja olet tehnyt!!!!! Sai sormet syyhyämään ja ideat alkoivat juosta!!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!