tiistai 10. syyskuuta 2013

A:lle sukat






Ystäväni A toivoi talven varalle uusia villasukkia. Oikeastaan hän toivoi samanlaisia mitkä olin hänelle jo aiemmin viime keväänä kutonut (ne löytyy tästä), mutta eri värisenä. Vaikka malli oli kiva, teki mieleni silti kokeilla jotain uutta ohjetta. Sukkien oli määrä olla samanlailla kun edelliset, lyhytvartiset ja ei mennyt aikaakaan kun Dropsin sivuilta nappasin tämän mallin puikoille ja sattuipa löytymään juuri oikeaa lankaakin näitä varten. Lankana oli siis Dropsin Merino Extra Fine joka on oikein ihanan tuntuista ja pehmoista iholle! Miten se merinovilla onkin niin ihanaa!

Vaikka jouluun onkin vielä aikaa olen tässä tehnyt päässäni pientä listaa jonka olisi jossain vaiheessa tarkoitus muodostua ihan oikeaksi listaksi paperille siitä, mitä lahjoja teen tänä vuonna kenellekin. Suunnittelen ne jo etukäteen, jotta voin loppujen lopuksi vain toteuttaa listaa järjestyksessä kärsimättä sen kummempaa viime hetken paniikkia siitä mitä kenellekin antaisin. Kuulostaa ainakin minun korvaan hirmu järkevältä ajatukselta, mutta katsotaan miten asia todellisuudessa toteutuu... :)

Ihanaa syksyn tuoksuista tiistaita jokaiselle tänne piipahtaneelle!

21 kommenttia:

  1. Ihanat!:) Itsekin teen oikeastaan läpi vuoden listaa mielessäni, kenelle annan mitäkin jouluna. Sama koskee tietty muitakin juhlapäiviä.:)

    VastaaPoista
  2. OI! Miten tasainen käsiala sinulla <3 Kauniit sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! Käsiala tasoittuu mitä enemmän neuloo, mutta myös silitys antaa sen viimeisen silauksen töihini, vink vink ;)

      Poista
  3. Yhden jokaiseen sanaan Aarrerasian kanssa! <3 :)

    VastaaPoista
  4. Voiko kauniimpia enää ollakaan, kysyn minä... aivan täydelliset sukat!

    VastaaPoista
  5. Voi, miten kauniit sukat! Tuo lanka on aivan ihanaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä on, miellyttävää neuloa ja ihanaa myös valmiina töinä iholla! :)

      Poista
  6. Kauniit! :) Ihanan yksinkertaiset, mutta silti niissä on jotain erikoistakin! :)
    Olen myös alkanut tekemään "joululahjalistaa", mutta toistaiseksi yksikään lahjaidea ei ole päässyt puikoille asti. :D Onneksi on aikaa vielä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanos muuta, mutta eipä silti passaa tuudittautua tuohon ajatukseen tai käy niinkuin lähes joka joulua ja kohta huomaa jo olevan marraskuun loppu eikä vieläkään ole mitään pukinkonttiin :D Aina meinaa tulla jotain muuta tekeille ;)

      Poista
  7. Voi miten kauniit sukat,taas yksi malli lisää tehtävien listalle.

    VastaaPoista
  8. Kommentoin muka jo aiemmin, mutta minne lie hävisi... Ihan mielettömän kauniit sukat!! Onnellinen lahjansaaja :) Ihmettelen myös kuinka siistiä neulejälkeä saatkaan aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että nyt tuli kommentointi perille, kiitos tästä! :) Ja tosiaan yksivärisen neuleen neulominen on itsellä vielä suht tasaista, mutta ne kirjoneuleet sitten... Hih. Mutta kuten jo aiemmin mainitsin niin onneksi on silitysrauta joka antaa töille sen viimeisen silauksen! ;)

      Poista
  9. Ihanat sukat! Todella kaunis malli!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat sukat, kuinka paljon sinulla mahtoi mennä lankaa näihin sukkiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mulla meni sukkiin yhteensä 129g, eli 3 kerää tarvitsee pariin. Kääntövarsi tekee sen, että niihin kuluukin yllättävän paljon lankaa vaikka ovatkin lopulta suht lyhytvartiset :)

      Poista
  11. Tosi kauniit sukat! Sulla on upeita neulomuksia täällä blogissa. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!