perjantai 15. elokuuta 2014

Wc..









... missä kaikki vieraat laittavat aina kaihtimet kiinni, vaikka ikkunasta näkyy vain pelkkää metsää :)

Pidän kovasti vessastamme, sillä se on riittävän tilava ja vaatimuksenani olikin rakennusaikana, että siellä tulee mahtua kahden laittautua samaan aikaan ;) Tiedättekös ne hetket kun ollaan lähdössä juhliin ja molemmat aikuiset yrittää vuoronperään ahtautua talon ainoaan vessaan pienen peilin ääreen ja lopputuloksena tökitään toisia kyynärpäällä sivummalle, ikäänkuin se oma tälläytyminen olisi jotenkin toista tärkeämpää? No niitä tilanteita ei meillä enää ole tullut, sillä molempien sulonassut mahtuvat hienosti tänne ehostautumaan :)

Iso ikkuna-idea lähti puolestaan mukaani jo neljän vuoden takaiselta Australian reissultamme, sillä talossa jossa silloin asuimme oli kylpyhuoneessa juurikin tuollainen iso ja pitkä ikkuna ja rakastuin siihen täysin. Se vaan tuo mielestäni ylemmyyden tunnetta tähänkin pienoiseen tilaan missä ainakin itse vietän aamuista tovin jos toisenkin meikaten ja ehostautuen.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan pidän vessastamme vaikkakin aina toisinaan tuntuu, että sieltä puuttuu jotain.. Ehkä ne on ne yläkaapit mitkä suunnitteluvaiheessa jätimme tietoisesti pois. Joskus olen harkinnut laittavani hyllyt tuonne vessanpöntön yläpuolelle minne voisi laittaa koreja tms, mutta aina se on jäänyt koska toisaalta varsinaista tarvetta niille ei ole vielä tullut... Viimeaikoina olen myös alkanut haaveilemaan vessaan uudesta, ehkä himpun verran isommasta kehyksellisestä peilistä... Katsotaan..

Jos siellä ruudun takana joku nyt katselee tätä meidän vessaa ja saa idean "sille jollekin puuttuvalle asialle" tuolla niin hihkaise ihmeessä, ideoita otetaan avosylin vastaan! :)

Mari

11 kommenttia:

  1. Mulle tuli ekana mieleen joku isohko taulu pöntön yläpuolelle. :) Värikäs tai tummahko, joka natsaisi tuohon peräseinään ja tietty muihin sävyihin. :) Kaunis on vessanne aivan noinkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja hei kiiiitos ihan superpaljon mahtavasti vinkistä, en tiedä miksi en tuota itse tullut ajatelleeksi! Tämä on ehdottomasti yksi varteenotettava vaihtoehto, eli nyt alankin tiirailla tauluja/julisteita kaupoilla käydessäni aivan uudella silmällä ;) Kiitos! <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hei kiitos Nelli, miekin tykkään siitä hirmusesti ! :)

      Poista
  3. Hei, kyllä on kaunis vessa teillä. Itselleni tuli mieleen, että vessaan voisi laittaa hieman pidemmän maton tai useamman pyöreän maton ja tummemman esim. musta. Samoin minäkin laittaisin pöntön yläpuolelle jotain - taulun tai laattaa. Ikkunan yläpuolelle laittaisin ehkä kukan roikkumaan...Tällaisia ideoita minulta �� T. Jemina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipat!

      Itsekin olen tuota mattoasiaa miettinyt, mutta helpommalla on siivouksen kannalta päässyt kun on ollut vain yksi matto :) Musta on meillä aika nou nou väri tai ainakaan en halua enää yhtään mustaa lisää (kun nuo keittiön alakaapitkin tekisi mieli jo sen takia vaihtaa, mutta kun mies halusi mustaa.....:D ), mutta tuo taulu on kyllä ehdottomasti nyt hakusessa! :) Kukka-asiakin laitetaan harkintaan, en vaan halua edes kuvitella, mitä mieheni tuumaisi katon rei-ittämisestä kukkien vuoksi..... :D

      Poista
    2. Niin ja kiitos ihanista vinkeistä Jemina! <3

      Poista
  4. Kaunis!
    Jos jotain lisäisin, niin seesteiseen tummahkon kapean mutta korkean taulun. Ei hyllyjä tilpehööreille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että hyllyt keräävät vaan turhaa roinaa näkyviin ja olisipahan siinä taas lisää pölyjäkin pyyhittäväksi, joten nou nou niille.. Kyllä tuo taulu on nyt ollut ehdottomasti paras idea ja varmasti sellaisen tuonne asennutan jahka oikea osuu kohdalle ;) Kiitos Riitta jälleen kommentistasi! :)

      Poista
  5. Kaunis ja ihanan tilava wc! Ja luonnonvalo vessassa on ihanaa, meikkaaminenkin on helpompaa luonnonvalossa. :)

    Se koristeellinen peili voisi olla piste iin päälle!

    VastaaPoista
  6. Eka ajatus, onpas tilava vessa, ennen ku ehin tekstiä lukia. Mutta toimii varmasti kun on riittävän iso. Mukavan näkönenkin on.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!