torstai 1. lokakuuta 2015

Mustavalkoista






Musta on värinä sellainen, jota tulee jostain syystä neulottua jopa harmillisen vähän. 
Ehkä siksi, että musta ei ole suosikki värejäni ja varsinkin käsitöissä, missä joutuu laskemaan paljon tuottaa se välillä haasteita kun silmukoiden hahmottaminen on hankalampaa. 

Joku rohkea tilasi minulta kuitenkin ylipolven sukat musta-valkoisina ja niin vaan minäkin päädyin kaivamaan mustia lankoja kaappini kätköistä. 
Ja vaikka musta ei olekaan minun all time favourite,
 niin onhan tämä mustan ja valkoisen liitto aika toimiva paketti!

30 kommenttia:

  1. Musta ja valkoinen toimii aina, täydellinen liitto :) Aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, siinä on jotain särmää! :) ja kiitos <3

      Poista
  2. Onpa kauniit sukat! :) Musta on kyllä hankala, kun ei meinaa erottaa silmukoita kunnolla, mielummin itsekin teen muilla väreillä, kuin mustalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martsu! Musta on tosiaan hieman kinkkinen neulottava, pitää pitää huoli, että neuloo vain hyvässä valossa, mieluiten päivänvalossa.. :)

      Poista
  3. Ihanat, kauniit, tyylikkäät! Haluan myös tällaiset! Kaiken sen silmukoiden siristelemisenkin uhalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos kiitos ylistävistä adjektiiveista! <3 Ei muuta kuin puikot heilumaan rohkeasti, ei se musta oikeasti niin paha ole, ainakaan näissä kun pääasiassa suoraa neulotaan :)

      Poista
  4. Kuinka pitkä sulla on tuo pohkeen osuus? Montako cm siis? Kudon parhaillaan ohjeesi mukaan näitä kyseisiä sukkia, mutta huomattavasti pienemmällä sukkalangalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei enää ole sukkia tässä jotta voisin mitata tarkat mitat, mutta muistelisin, että kirjoneuleen jälkeen kavennusten osuus olisi kaikkineen n.17cm ja sen jälkeen olen neulonut vielä suoraa n.15cm :)

      Poista
  5. Kauniit on! Aika homma noin pitkissä sukissa. Mulla on puikoilla ne ihan perinteiset villasukat ja niissäkin useampi kk menee, kun inspiraatio iskee aina aalloissa, välillä ei voi laskea käsistään ja sitten taas ne unohtuu. Mulla muuten sama, että musta ei ole lemppari vaatteissa ylipäätään ja mitä tummempi väri, sen hankalampi neuloa/virkata. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna!

      juu kieltämättä kyllä näiden neulomisessa aina tovi menee, harvoin pystyy putkeen neulomaan vaan välissä on tehtävä muitakin käsitöitä ja sitten taas jatkaa näiden parissa.. Mutta aina askel kerrallaan nämäkin valmistuvat ihan mukavasti :)

      Ihanaa viikon alkua sinne! :)

      Poista
  6. Todella kauniit sukat, upeaa jälkeä, pidän mustasta ja valkoinen/musta yhdistelmä on vaan niin hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ja kyllä itsekin yllätyin miten kivan näköiset näistä tuli tällä väriyhdistelmällä. Jotenkin arastelin näiden aloittamista, mutta nyt on jo toinen pari puikoilla samoilla väreillä :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Näissä on ilmeisesti sitä jotain, mikä vetoaa moneen! :)

      Poista
  8. Voi kun on ihanat nuo sukat myös musta valkoisena, itse teen näitä pitkiä sukkia sinun ohjeellasi harmaa valkoisena. Ohje on muuten hyvä, kiitos kun jaoit sen meille :)) laitan blogiini kuvan kun on valmiit :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! :)

      Harmaa-valkoinen on myös ihan ehdottomasti yksi lemppareistani, niin klassisen kaunis ja sopii tähän malliin myös erinomaisesti! :) Ihana kuulla, että ohje on mieluisa, tsemppiä kovasti neulomiseen, jään innolla odottelemaan miten ihanat parit sieltä syntyykään! :)

      Poista
    2. Sukat on valmiit, tervetuloa blogiini katsomaan :)

      Poista
  9. Onpa todella tyylikkään näköiset sukat. Musta-valkoinen yhdistelmä toimii noissa todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näiden tyylikkyys yllätti neulojankin, se joka nämä tilasi osasi ilmeisesti jo aavistaa miltä lopputulema näyttää kun itse en ollut vielä tähän väriyhdistelmään päätynyt :)

      Poista
  10. on, todella toimivaa ja kaunista!

    VastaaPoista
  11. Hei,
    Onko sinulla ohjetta näihin kokoon 38-39? Yt, Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jonna!

      Ohje sukkiin löytyy blogistani nimellä ylipolven villasukat -> http://marineuloo.blogspot.fi/2015/02/ylipolven-villasukat-ohje.html

      :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!