maanantai 10. helmikuuta 2014

Kauraomppupaistos






Minulle iski viime viikolla ruuan jälkeen äkillinen "tarve" saada jotain hyvää ja nopeaa jälkkäriä. Hetken tuumin, että mitä se voisi olla ja katseeni pysähtyi vihreiden omppujen kohdalle jotka odottivat syöjäänsä kulhossa. Muistin helpon ja nopean ohjeen omppupaistokselle mihin lähes takuuvarmasti löytyy ainekset aina kaapista ja näinpä sai äiti ja pienokainen herkullisen jälkkärin alle 30 minuutissa ja oi nam kun oli hyvää! 
Jaanpa tämän herkkuohjeen nyt teillekin:

Kauraomppupaistos

4-5kpl kirpsakoita omenia
2tl kanelia
100g voita
1/2dl sokeria
3dl kaurahiutaleita

Kuori ja paloittele tai viipaloi omput ja kaada tai asettele ne voideltuun vuokaan. Ripottele päälle kaneli. Sulata voi kattilassa, sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenien päälle ja paista uunissa 200 asteessa n.20min 
Tarjoile jäätelön tai vaniliakastikkeen kera.

Enjoy!♥

4 kommenttia:

  1. Omenakaurapaistos on kyllä yksi parhaimmista herkuista! Nopea ja helppo :) Mukavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta, jotenkin sitä tulee vaan silti helposti (itsellä ainakin) tehtyä vain kesäisin, mutta aivan yhtä hyvälle tuo maistui näin talven keskelläkin! :) Ja kiitos samoin ihanaa alkanutta viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Ihana ohje ihanaan herkkuun :) Toivottavasti et pahastu, kun kopioin ohjeen omaankin blogiini, asianmukaisin lähtein, tietysti :) http://helyes.blogspot.fi/2014/02/helppo-kauraomenapaistos.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eih, tää poropeukalo poisti sun kommentin blogistaan :D Koskaan ei pitäis puhelimella hyväksyä kommentteja.. Mutta kiva, ettet pahastu :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!