lauantai 12. huhtikuuta 2014

Muffinssit

Prinsessaleivosten seuraksi valmistui vielä tämä aamuna viimeinenkin muffini joka ehti iltapäivällä vietetyille syntymäpäiville. Näistä tuli aikas kiva lahja pienelle leikki-ikäiselle tytölle :) Muffinit on virkattu Drops Designin ohjeella miami-langasta.

Näitä leivoksia virkkaillessa olen taas saanut mieheltäni silloin tällöin niin hupaisia kommentteja ja kysymyksiä, että ne on pakko tuoda tännekin julki. Jo prinsessaleivoksia (jotka näkyvän viimeisessä kuvassa) illalla sängyssä virkkaillessani mieheni kysyi mitä niistä tulee. Vastasin, että sellaisia pieniä prinsessaleivoksia herkkuleikkeihin. Tähän mieheni heitti; "etkö voisi joskus virkata jotain hyödyllistä?", katsoin häntä hetken kummastuneena ja kysyin takaisin, "mitä tarkoitat hyöydyllisellä?" johon mieheni taas vastasi "no mikset virkkaisi vaikka villapaitaa tai jotain vaatteita tai  muuta sellaista?". Olin niin sanaton tästä lyhyestä dialogista jonka olimme käyneet etten tainnut saada sanottua mitään järkevää. Hetken päästä yritin vielä kuitenkin puolustella miehelleni virkattujen leivosten tärkeyttä pienten lasten leikeissä jääden kuitenkin lopulta kyseenalaistamaan hänen ymmärryksensä kantaani kohtaan. Tämä keskustelu on herättänyt moneen otteeseen hilpeyttä ajatuksissani ja enpä voi tähän muuta todeta, kuin että "hyödyllistä" tai ei, ihania nämä silti ovat ja niin syötäviäkin kaiken lisäksi! Toteaisinko vaan tähän loppuun sillä varmasti kaikille tutulla äänenpainolla; "miehet....." :)

Ihanaa lauantaita ja virpomisrikasta huomista palmusunnuntaita teille toivotteleepi 

12 kommenttia:

 1. Nää on kyllä söpöjä!:) Sopisivat tosi hyvin neulatyynyiksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, enpä moista ole tullut ajatelleeksikaan kun niin vähän itselläni on niin vähän neulatyynylle käyttöä :)

   Poista
 2. Nämä on vaan niiin ihanan ja herkullisen näköisiä! <3

  VastaaPoista
 3. Oi, miten suloisia muffineita, meilläkin on virkkailtu leikkiruokia oikein urakalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Leikkiruokia on kyllä mukava virkkailla ja ovat paljon muovisia kaupanversioita kivempiä leikeissä kun eivät kolise ;)

   Poista
 4. Laitoin sinulle blogiini haasteen, jos innostut ;)
  http://prinsessajuttu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihania ja herkullisen näköisiä. Näitä olen ihastellut muutamassa blogissa ja olen päässyt jo siihen kohtaan, että langat ja koukku on valmiina, puuttuu vain se aloittaminen :D Ja miehet tosiaan, kuulostaa niin tutulta ;) Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet siis jo puoliksi saanut herkkusi valmiiksi kun lähtötilanne on jo noin pitkälle viety, nyt ei muuta kun ohjetta vilkuilemaan ja virkkuukoukku huiskimaan! :) Kiitos, ihanaa loppuviikkoa sinnekin, ja pääsiäistä! :)

   Poista
 6. Hei virkkaatko näitä ihanuuksia myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Toistaiseksi en ole ehtinyt näitä vielä mihinkään myyntiin sen kummemmin virkkailla kun ovat jo löytäneet uuden omistajan.. Tilauksesta olen kaikkia käsitöitäni tarpeen mukaan tehnyt :) Minulle voit laittaa spostia osoitteeseen mary.takkinen@hotmail.com jos olet jostain kiinnostunut :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!