torstai 10. huhtikuuta 2014

Syntymäpäiväpöllö ja vauvajuttuja
 Viikonloppuna lähestyville syntymäpäiville valmistui toiselle juhlittavista (1v) lahjaksi vaaleanpunainen pöllö. Voi että minä sitten tykkään näitä virkkailla, kun kaikista tulee niin omansa näköisiä pienin värin vaihdoksin :)Tänään aamupäivä on mennyt hämmästyttävän touhukkaasti ja ennen kaikkea tehokkaasti. Aamulla sortteerasimme Eevin kanssa uudelle vauvalle (jota meillä Poppanaksi kutsutaan) vaatteet uuteen vaatekaappiin jonka ihanaakin ihanempi mieheni toissa iltana kasasi hymyssä suin, vaikka olikin Ikean tuotantoa ;) ♥ Tämän lisäksi aamuun kuului Poppanan huoneen laittamista muutenkin käyttövalmiiksi, sänky pedattiin ja ennen sitä pestiin kaikki petivaatteet, patjat ynnä muut. Meillä Eevi on nukkunut nyt jo kohta 2kk uudessa "isojen tyttöjen" sängyssä ja saimme sopivasti tämän pinnasängyn (joka on muuten mieheni vanha sänky!) Poppanan käyttöön. 

Noita vaatteita laitellessa jouduin kyllä moneen kertaan hämmästelemään, että onko se meidänkin Eevi joskus niihin muka mahtunut, saati että ne pienimmätkin (56cm) vaatteet ovat joskus olleet "reiluja"! Kai se on uskottava ja vaikken uskoisikaan niin kohtahan sen taas pääsen toteamaan, onneksi vielä ainakin kerran :) 

Huonetta koristaa vielä toistaiseksi (lue:kunnes raaskin sen purkaa) ihanan ystäväni tekemä vaippakakku lisukkeineen uutta tulokasta varten. Voih, miten sydäntä lämmittävältä tuntuikaan saada toistamiseen noin kaunis vaippakakku, onneksi on elämääni siunaantunut paljon ajattelevaisia ihmisiä, jotka jaksavat nähdä vaivaa ja muistaa tätä päivä päivältä paksummaksi kasvavaa mammaa♥ 

Huonetta järjestellessä sain vielä kipinän aloittaa (huom. todellakin vasta aloittaa) keväisen ikkunanpesu-urakan pesemällä Poppanan huoneen sekä vessan ikkunat. Siinä ikkunaa pestessä sain myös idean laittaa ikkunan väliin koristeeksi kauniit posliini? eläimet, jotka olen itse syntymästä kuudenteen ikävuoteen saakka saanut kummitädiltäni vuosittain Atlantin toiselta puolen. Jokainen eläin edustaa siis eri ikävuosia ja lopulta niistä saa muodostettua peräkkäin laitettuna "junan". Onneksi ne ovat säilyneet tallessa ja pääsevät nyt esille ja ovat silti samalla turvassa touhukkailta sormilta. :)


Loppupäivä otetaankin sitten vähän rennommin ja aurinkoisesta säästä nautiskellen ♥
8 kommenttia:

 1. Uskomattoman ihanat nuo posliinit ikkunan välissä ja mikä ihana tarina niihin sisältyykään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sopivat sinne kyllä kuin nakutettu, itsekin olen tähän ideaan äärimmäisen tyytyväinen ja samalla sain rakkaat esineet kauniisti esille :)

   Poista
 2. Suloinen pöllö! Tuo on kyllä ihanaa aikaa, kun saa valmistella kotia uutta tulokasta varten, hypistellä pieniä vauvan vaatteita jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja olet kyllä niin oikeassa, joskin se oli ihanaa jo ensimmäisen kohdalla niin nyt noiden vauva-juttujen esille kaivaminen tuo lisäksi myös muistoja pintaan vanhemmasta lapsesta ja sen vauva-ajasta. Ihanaa aikaa joka tapauksessa kyllä :)

   Poista
 3. Ihana pöllö :) oiskohan ohjetta missään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A&A! Ohjeen pöllöön löydätte tästä linkistä: http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2014/03/toivepostaus-virkattu-pollo-ohje.html

   Poista
 4. Mistä langasta teet pöllöt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt sekä Novitan Miamista että Hjertegarnin Romasta, ensimmäisestä 3,5koukulla ja jälkimmäisestä 4 koukulla :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!