sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Prinsessaleivokset







Ensi viikonloppuna juhlitaan ystäväni lasten (1v&3v) syntymäpäiviä. Tällä kertaa olen suunnitellut tekeväni lahjat itse ja vanhemmalle onkin valmistunut muutama prinsessaleivos tuleviin kesän kahvitteluleikkeihin. Muutaman muffinsin ajattelin noille vielä kaveriksi tehdä ja lahja on sillä sinetöity. 

Valkoinen ja tumman pinkki ovat Hjertegarnin Diamond cottonia ja vaaleanpunainen on Novitan Koviväki Huvilaa. Tuosta jälkimmäisestä on tullut ihania pastellinsävyjä kauppoihin. Virkkuukoukkuna käytin nro2. Ohjeen näihin leivoksiin löydät Kangasaitan sivuilta (klik).

Rauhaisaa ja leppoisaa sunnuntaita, myö lähdetään pikkuneidin kanssa mummolaan kun sitä on nyt tässä koko aamu niin kovasti toivottu ♥

10 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköisiä leivoksia siellä :) Mukavaa sunnuntaita teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nämä ovat kyllä ihania herkkuja! :)

      Poista
  2. Itsetehdyt lahjat ovat parhaita! Onneks niitä nykyään arvostetaan ja halutaan. Mulla on työn alla aika monta lahjaksi menevää, herkkuja nimenomaan (tilauksia). Itse muuten tärkkäsin prinsessakakun ja leivosten kakkupaperit erikeepperi-vesi liuoksella sen jälkeen kun olin ne valokuvannut blogiini, tuli oikein hyvät ja kestää leikeissä paremmin. Vink vink :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta ja tuntuu että niitä arvostetaan päivä päivältä enemmän, sen vuoksi niitä on myös mukava antaa. Ja pienille lapsillekin pystyy tekemään käsin paljon sellaista mistä he pitävät leikeissään, pelkät villasukat voisi lapsen mielestä vielä ollakin tylsä lahja :)
      Kiitos vinkistä, en olekaan koskaan ennen kokeillut tuota tärkkäystä, erikeepperiä sen sijaan löytyisi kyllä kaapista, eli täytyypi kokeilla, kiitos vinkistä! :)
      Ihanaa loppu viikkoa sinnekin!

      Poista
  3. Ihania! Näitä en olekaan vielä itse kokeillut. Virkattuja herkkuja on jo sen verran hyvä läjä, etten viitsi tässä vaiheessa enempää tehdä. Joskus myöhemmin täytyy kyllä näitä tehdä, kun ovat niin kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä virkattuja herkkuja on kyllä vaikka jos minkälaisia kun alkaa googlettelemaan, on suorastaan vaikea valita mitä virkkailisi kun mahdollisuuksia on niiin valtavasti! Kaikkea on mahdoton tehdä, mutta ne herkullisimmat täytyy aina toteuttaa ;)

      Poista
  4. Aivan ihania leivoksia! :) Huomasin myös Novitan herkulliset puuvillalankojen uutuusvärit ja jäin hypistelemään niitä kaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niitä lankoja jaksaa kyllä aina hypistellä kauppareissuilla, yllättävän hintavia ovat kuitenkin pienetkin kerät (tosin ovat niin ohutta virkkauslankaa, että niistä tekee vaikka mitä) joten sen verukkeella monesti meinaa jäädä kaupan hyllyille odottelemaan pakottavaa inspistä ostaa niitä :D

      Poista
  5. Aivan ihanan makoisia herkkuja, ja mitä värejä, näitä on minunkin pakko tehdä, tai ainakin lisätä TODO-listalle ;) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin tekemään vain, näitä on mukava virkata! :) Ihanaa loppuviikkoa sinullekin! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!