torstai 25. joulukuuta 2014

Raitasukat pukinkonttiin


Pukinkonttiin miehen New York cityyn muuttaneelle siskolle sukat, samalla teemalla tietysti kuin aiemmatkin hänelle tekemäni käsityöt (klik)

Nämä ovat myös ensimmäiset sukat joihin uskaltauduin lisäämään nimikointinauhan joita tilasin loppu syksystä lisää. Kaikkiin käsitöihin nuo silitettävät ei  käy pysyvyyden kannalta joten tilasin nämä käsin kiinnitettävät mm. sukkia ja lapasia ajatellen. Hieman meinaa olla harmaita hiuksia aiheuttavaa puuhaa tuo käsin ompeleminen, mutta on se onneksi sen arvoista. Voi myös olla, että teen tämänkin jotenkin väärin tai vähintäänkin vaikeasti kun sen ehkä voisi kiinnittää jotenkin helpomminkin, mutta se olkoon minun murheeni kunnes toisen tyylin keksin ;) 

Nyt tätä lukiessanne onkin jo joulu ja meidän perhe availee paketteja Miamin auringon alla, siellä myös tämä paketti avautuu. Kiitos ajastusmahdollisuuden kirjoittelen tätä jo nyt ennen reissuun lähtöä :)

Ihanaa joulun aikaa rakkaat lukijat ja sivuillani vierailijat, nauttikaa rakkaistanne ja olkaahan onnellisia ja tietysti pitäkää toisistanne huolta♥

Mari

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!