maanantai 1. joulukuuta 2014

Ripustettavat sydämet & Maker´s Market
Ensimmäinen adventti hurahti eilen ja vihdoin ollaan joulukuun puolella, siispä ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! Varmasti viimeistään tänään niillä mattimyöhäisilläkin alkaa joulunodotus, itsehän olen koristellut kotia vähitellen jouluisiin tunnelmiin jo marraskuusta lähtien... :) 

Ja kuten ehkä sivupalkista olette jo saattaneet huomata niin täälläkin on päästy mukaan yhdeksi Maker`s Marketin myyjäksi ja näin ollen niitä toisinaan yli oman tarpeen syntyneitä käsitöitä löytyy jatkossa myös sieltä myynnistä. 

Mikä Makers`s Market?

"Maker`s Market on uudenlainen kauppapaikka käsitöiden ja kierrätyksen ystäville, jossa myydään itse tehtyä ja käytettyä tavaraa kirppishengessä. Maker`s Market toimii ilmoitusalustana ja maksu sekä toimitus tapahtuvat myyjän ja ostajan välillä. Tuotekategoriat ovat sisustus, lasten tuotteet sekä vaatteet ja asusteet. Myyjinä on taitavia käsillä tekijöitä, kierrätyksen kannattajia ja osaavia visualisteja, jotka valitaan palveluun käsin. 
Maker`s Markettiin tulee jatkuvasti uusia myyjiä, tuotteet vaihtavat omistajaa ja uusia tuotteita lisätään koko ajan. Jos haluat pysyä kärryillä uusista tuulista ja seurata uusia tuotteita teet sen parhaiten tilaamalla Maker´s Marketin uutiskirjeen, seuraamalla meitä Facebookissa ja lukemalla syventäviä juttuja aiheen parissa Maker´s blogista.
Ajatus Maker´s Marketista syntyi kun kaipasimme itsellemme paikkaa verkossa, jossa myydä muutamia uniikkeja itse tehtyjä asioita sekä joitain tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Olemassa oleviin palveluihin kivat tavarat hukkuvat paljouden sekaan - halusimme luoda nettikirppiksen/myyjäispaikan, jossa kaikki pöydät ovat niitä hyviä pöytiä. Tervetuloa mukaan ja toivottavasti teet ihania löytöjä Maker´s Marketista <3" - teksti lainattu Maker´s Marketin sivuilta.

Ja tästä siis aasinsiltana näihin kuvissakin esiintyviin virkattuihin sydämiin, joita täällä olen viime päivät puuhastellut. Nämäkin siis löytyvät tuolta edellä mainitulta sivustolta myynnistä! Itse koristin näillä viime vuonna joulupaketteja ja ne olivatkin siihen tarkoitukseen supersöpöjä, mutta yhtälailla niitä voisi ripustella esimerkiksi joulukuuseen osaksi koristelua ;) 

Nyt puikoille vihdoista viimein omia joululahjoja, ettei vaan pääsisi kiirus niiden kanssa yllättämään....

Mari

3 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!