maanantai 13. toukokuuta 2013

Äitienpäivätunnelmat

Äitienpäivä oli ihana, aurinko paistoi ja tunnelma oli mainioin! Ihanasti saatiin oma grillikausikin avatuksi ja oi nam niitä ensimmäisiä grillin antimia, pekoniin kärrittyjä herkkusieniä, maissia ja pihvejä ja kaiken tämän kruunaa raikas salaatti. Nam nam. Näistä fiiliksistä jäi nyt kuitenkin kuvat ottamatta, mutta jälkiruokamainingeista ehdin sentään kuvat napsaisemaan. 
Kakuksi päädyin tekemään saman kuin viime vuonna äitienpäiväksi ja se osoittautui tälläkin kertaa menestykseksi. Ainakin makunsa puolesta. Helppoa ja maistuvaa.
Muffinsit tein kinuskikissan ohjeella ja ei tullut hullumpia niistäkään, omaan makuun raparperia olisi voinut laittaa enemmän, mutta ensi kerralla taas sitten.
Sain myös aivan upeita kukkia, kiitos niistä! Kukat ne kruunaa kyllä tämän jo alkaneen kesäfiiliksen! Niin kauniita. Yritän nyt laittaa kaikki puutarhurin taitoni likoon ja pitää nämä mahdollisimman pitkään hengissä... 








2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköiset tarjottavat! Hortensiaa kun muistat vaan kastella niin saat varmasti selviämään hengissä... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä! Täytyy laittaa kastelukannu kuistille niin muistaa ohimennen kastellakin ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!