keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Valkoista palmikkoa







Mökkisukkien kaveriksi minulta tilattiin myös sukat kotiin, samalla polven alle jäävällä pituudella, mutta tyyliltään "modernimmat".. Yhtään en tiedä minkälaiseen kotiin nämä pääsevät, mutta ajattelin, että valkoinen sopiii takuuvarmasti kotiin kuin kotiin ja kaveriksi hieman palmikkoa niin lopputulos on tarpeeksi tyylikäs :) 

Näitä sukkia oli ihana neuloa, Viking Vilma on uskomattoman pehmeää lankaa neuloa ja se vain soljuu puikoilla kuin huomaamatta. Mallin katsoin Novitan sukkalehdestä ja tein siitä silmukoita lisäämällä polviin asti yltävän mallin. Tykkään näistä itsekin ihan hirmuisesti ja mallia oli niin kiva neuloa, että näitä tullaan varmasti talven mittaan tekemään enemmänkin :) 

Ulkona on niin kuuma, ettei ole toivoakaan että jaksaisin mennä aurinkotuoliin makoilemaan. Pikkuiset ovat molemmat päiväunilla ja omiakin silmiä painaa sen verran myöhään iltaan venyneet valvomiset, että taidan köllähtää lepäilemään sisälle. Pitkästä aikaa en aio käyttää päiväunia neulomiseen. 

Helteisin keskiviikkoterkuin,

Mari

12 kommenttia:

  1. Vau, olet kyllä ihan supernopea kutoman näitä sukkia! Taas kerran tosi nätit sukat olet kutonut. :)

    harvemmin sitä kyllä malttaa päiväuni ajan käyttää nukkumiseen, useimmiten se kyllä vierähtää käsitöiden parissa. Ihana hetki ihan vain itsekseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! Toisinaan tuntuu, ettei meinaa saada neuloen mitään aikaiseksi ja sitten taas yhtäkkiä huomaa, että valmiita töitä putkahtelee tuon tuosta, neulomisnopeus taitaa vaihdella viikottain vähän fiiliksen ja inspiraation mukaan ;) Kun on kiva malli mitä kutoa niin sen haluaa nopeasti valmiiksi jotta pääsee ihastelemaan lopputulosta.. :)

      Ja tuo on juurikin noin, päiväuniaika on ihana hengähdystauko kotiäidille keskellä päivää ♥ ja mitenkäs sen ajan paremminkaan voisi käyttää kuin käsitöitä tekemällä =)

      Poista
  2. Voi miten ihanat sukat, todella kauniit ja tyylikkäät!

    VastaaPoista
  3. Ihan mielettömän kauniit sukat, jälleen :) Aivan ihanat! Joskus sitä on levättäväkin että jaksaa ;) Vaikka useinhan ne kaikki tekemättömät työt ja houkutukset vievät voiton ;) Aurinkoisia päiviä teille, itse toivon jo vesisadetta että ilma hieman raikastuisi....

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat! <3
    Valkoinen ja palmikko toimii aina! :)

    VastaaPoista
  5. Todella kauniit sukat jälleen! En voi muuta kuin ihmetellä, miten nopealla tahdilla saat valmista aikaiseksi! :) Meillä poika ei ole enää hetkeen nukkunut päiväunia, mutta lapset nukahtavat onneksi aika säännöllisesti kahdeksan maissa illalla, joten saan oman hengähdystaukoni sitten illalla. Mutta kyllä täälläkin käsityöt vievät lähes aina voiton, jos toisena vaihtoehtona on omat päikkärit tai illalla ajoissa nukkumaan meno. Niin hölmöä kuin se onkin, kun itsekin sitä unta tarvitsisi. Käsityöt ovat kuitenkin niin suuri henkireikä, että niiden tuoma ilo peittoaa pahimman väsymyksen :)

    VastaaPoista
  6. Oi, aivan mielettömän kauniit! Itsekkin tykkään kutoa todella paljon, olisiko mahdollista saada noiden sukkien ohje? Olisi ihana kokeilla kutoa nuo itsekin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!