torstai 23. toukokuuta 2013

Torkkupeitto viimein valmis!

Kyllä nämä peittoprojektit vaan tuppaa ottamaan oman aikansa, toiset enempi toiset vähempi. Tämä kuului siihen enempi- kategoriaan. Viime syksynä tämä anopin kanssa aloitettiin ja vasta nyt (kun sen pari viikkoa sitten kaappeja siivoillessa "löysin") se päätyi peitoksi asti. Yhden rivin siihen vielä viime syksyn jälkeen lisäsin  (enempikin olisi voinut, mutta kun ei millään enää huntsittanut noiden neliöiden tekeminen..), yhdistelin ja reunustin. Aikas herkku lopputulos sanon minä! Tuskin maltan odottaa, että päästään ottamaan tämä käyttöön vielä toistaiseksi rakenteilla olevalle terassillemme keinupeitoksi!

Ohje tähän katsottiin jostain vuoden 2011 ET-lehdestä, ja peitossahan on siis kahdenlaisia neliöitä, ruusuja ja päivänkakkaroita. Niistä sitten kaiken maailman väriyhdistelmiä ja riviin aina jokatoinen. Katsotaan jos innostuisin piirtämään nuo kukkien kaaviot tänne, sillä itse en noiden mallia netistä löytänyt lainkaan. Ihan vaan jos joku sattuu innostumaan tämmöisestä pikku ikuisuusprojektista ;)

Lankana toimi Sachenmayerin Bravo (jep, 100% akryylia), sillä siitä löytyi parhaiten värejä tähän hommaan. Enkä kyllä pahastu tuosta akryylista muutenkaan, eipähän ainakaan kutita kuten monet villaiset peitot paljasta ihoa. Koukkuna toimi nro 4, taisi välillä olla epähuomiossa minulla 3,5:kin, mutta eipä tuo näkyvää haittaa tuonut.. :) Peiton kooksi tuli 115cmx140cm. Ihan riittävä tälle erää. Kaiken kaikkiaan lankaa kului 709g. Muutama 50g kerä siis poikineen...

Kiitos vielä anopille avusta tähän urakkaan! :)11 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mikä peitto!!! Ihanan värikäs ja kuitenkin valkoinen raikastaa kauniisti! Hyvä hyvä, kunnon urakka ja hieno lopputulos palkitsee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aina mahtava tunne kun saa jonkun isomman projektin saatettua valmiiksi! =)

   Poista
 2. Voi että, millonhan mie saisin aikaiseksi virkata peittoa. Näitä on niin mukava ihastella blogeissa. Kivan pirtsakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se näissä peitoissa mukavinta on, että tekee silloin kun huntsittaa ja jättää sitten aina tauolle kun tuntuu ettei palojen tekeminen innosta! =)) Rohkeasti vauhtiin vain!

   Poista
 3. Vau, se on mahtava! Vielä taitaa mennä hyvän aikaa että saan oman peittoprojektini samaan pisteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Näissä peitto hommissa ei voi sanoa kuin että hiljaa hyvä tulee... Tsemppiä sinulle omaan urakkaasi! =)

   Poista
 4. Onpa ihana peitto! Muutenkin paljon kivoja käsitöitä sinulla täällä!
  Ja aivan ihana blogi sinulla!
  Kiitos vierailusta ja kommentista blogissani!

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla blogissasi ihastelemassa :)

  Kaunista jälkeä ja ihanan tyttömäinen tyyli, tämäkin peitto niin herkullisen näköinen, oi että :)

  VastaaPoista
 6. Älyttömän hieno peitto.:)

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulla =)

  Kaunis peitto, ja kauniita töitä olet muutenkin tehnyt!

  Jään seuraamaan tuleviakin töitäsi =)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!