lauantai 12. lokakuuta 2013

♥Converset

Seuraavat tilaustennarit ovat valmistuneet ja hauskinta tässä on se, että niiden tilausjono on tänäkin aikana taas tuplaantunut! Itse en ole koskaan ollut mitenkään erityisen innostunut Converseista tai tennareista muutenkaan ja olen ollut jopa hieman pöllämystyneen yllättynyt siitä miten paljon näitä nyt halutaan. Toisaalta, onhan näissä jotain normaaleista villasukista poikkeavaa mikä viehättää, jopa minuakin. Ainakin kun olen saanut tuunata näistä enempi minun näköiseni, mm. tuo sydämen muoto sopii ainakin minun mielestä juuri näihin yksilöihin perinteistä ympyrää paremmin ;) tshih♥

Nyt mulla olis tarkotus tehdä parit lastensukat tilauksesta (ei tosin tennari!) ja sitten palaankin taas näiden kimppuun (:

Nyt oikein tunnelmallista viikonloppua kaikille tänne poikenneille! ♥ 

11 kommenttia:

 1. Enpäs olekaan ennen nähnyt sydänmerkkejä tennarisukissa, hauska ja suloinen idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea söpöä pitää katsos aina kokeilla, jopa tennareihin! ;)

   Poista
 2. Söpöt ovat ja sydämerkki on poikaa! Itsekään en hoksannut, miten kova hitti tämä on: tein viime jouluna muutamalle kaverille tennarisukat lahjaksi ja erään mies oli KATEELLISENA katsellut vierestä, kun eukko oli tassutellut nämä jalassaan pyhänajat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin niin uskoa tuon viimeisen lauseen! Olen ollut tosiaan itsekin hämmästynyt näiden yleisesti saamasta suosiosta ohjeen julkaisun jälkeen Novitan lehdessä.. Mutta hienoahan se vain on, että ihmiset innostuvat villasukista! :)

   Poista
 3. Moi Mari! Kommentoit joskus minun kirjoneulepostaustani, joka sisälsi Anna hyvän kiertää-haasteen. Ja nyt kysyisinkin, että halusitko osallistua siihen, kun olit kolman kommentoija, mutta et maininnut kommentissa että haluatko osallistua haasteeseen. :) Tässä linkki, että voit vielä kurkata millainen haaste on kyseessä. :) http://helmihetkiajaherttaistaeloa.blogspot.fi/2013/10/kirjoneulesukat.html
  Jos haluat osallistua, niin laittaisitko sun osoitetietoja mun s-postiin, jonka löydät blogistani, niin saan keksiä jotain pientä kivaa ylläriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kappas, mulla on jäänyt jostain syystä lukematta tuo viimeinen pätkä tuosta postauksesta, enkä tajunnut yhtään olleeni kolmas kommentoija! *käsi läpsäthää otsalle* Haaste kuulostaa ihanalta, mutta en uskalla tällä kertaa hypätä siihen mukaan, sillä minulla on tällä hetkellä kädet ja jalat hukkumassa niin tilaustöihin käsitöiden saralta kuin että muutakin puuhaa on jos ja vaikka mitä. Näin yritän lievittää tämän hetkistä stressitilaani, vaikka aikaa töiden tekemiseen olisikin se 12kk.. Olisin niin mielelläni toivonut sinulta jotain itselleni, mutta nöyränä annan voiton/haasteen eteenpäin seuraavalle kommentoineelle. Kiitos kuitenkin, olet ihana! :)

   Poista
  2. Ymmärrän erittäin hyvin! Minäkin vähän niinkuin vahingossa osallistui haasteeseen, vaikka kiirettä pitää täälläkin, joulu tulossa ja sitä rataa. :) onneksi puolet ylläreistä on jo postitusta vaille valmiit.
   Jäänpä odottelemaan millaisia tilaustöitä sinulta valmistuu.
   Mukavaa talven odotusta ja tsemppiä arkeen! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!