maanantai 20. lokakuuta 2014

Karhutossut (&arvonnan voittaja)


Itäisen Suomen sukulaisten kesäisen vierailun myötä sain Kotivinkkilehden ja toiveen virkata siellä esiintyneet karhutossut niin tytön kuin pojankin väreissä. Kuinka ollakaan asia unohtui minulta mappi ö:hön ja vasta heidän vierailtua täällä viime viikonloppuna uudestaan muistin tossut ja ryhdyin tuumasta toimeen. Ripeä postipoika toimitti tossut perille ja ovat varmaan jo matkalla uusille pienokaisille. 

Ja sitten siihen jännittävämpään osuuteen eli arvontaan joka siis päättyi eilen. Ensinnäkin osallistujia tuohon arvontaan osallistui enemmän kuin osasin odottaa ja kiitos ihan superisti teidän ihanille kommenteille arvontaan osallistuneet! Ette arvaakaan miten vain toivoisin voivani toteuttaa teille kaikille nuo toivomanne palkinnot, mutta kun se ei olisi laisinkaan realistista joutui random.org valikoimaan voittajan puolestani. Voittajaksi arpoutui Laura seuraavalla kommentilla: 

"Kaksivuotisonnittelut! Sinulla on kaikkea ihanaa täällä blogissa, nyt arvonnan myötä löysin tänne. Linkitin arvonnan Hääräämöön eli osallistun kahdella arvalla ylipolven sukkia tavoitellen."

Hurjasti onnea Lauralle! Josko laittaisit minulle piahkoin tarkempaa sähköpostia voittamiisi sukkiin liittyen, kokoa ja väritoiveita siis täällä odotellaan! :) 

Hurjan paljon kiitoksia vielä kaikille arvontaan osallistuneille ja lämpimästi toivotan kaikki uudet lukijat tervetulleiksi blogini pariin, ihanan monta teitä jo täällä on juttujani seurailemassa, olette parhautta kaikki! ♥

Mari

10 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!