sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Lauantai illan pipo

 




Sain pitkästä aikaa lähipiiristä toiveen piposta johon minulle niin langat kuin mallipipokin tuotiin oikein kotiovelle asti, sanoisin että viime aikoina palvelu on toiminut paremmin kuin hyvin näiden käsityöprojektien kanssa.

Eilinen oli pitkästä aikaa hyvin poikkeuksellinen lauantai, nimittäin isäntä lähti jo iltapäivällä omille riennoilleen ja Eevi pyyhälsi aamusta mummolaan yökylään. Kaksin pienimmän kanssa tuntui jo melkein yksin ololta, sillä lailla hyvällä tavalla. Illalla pienimmän käytyä tutimaan sytytin kynttilät ja kaivoin puikot ja langat esiin, Netflixistä Suitsia pyörimään ja nautiskelin loppu illan (+ehkä osan yötä...) ihan vain siitä, että sain tuijotella telkasta mukavaa katsottavaa, neuloa samalla tätä helppoa neuletta ja olla puhumatta kenellekään. Ja sanottakoon, että kyllä se kahden pienen lapsen äidillekin vaan on sielunhoitoa olla joskus kotona ihan vain itsekseen vaikkakin hiljainen koti ajoittain tuntuukin "oudon hiljaiselta". Vannoutuneena koti-ihmisenä sain tästä yhdestä "vapaa" päivästä/illasta kotona taas paljon puhtia alkavaan arkeen!
Olkoonkin, että hengähdystauko tekee toisinaan hyvää, niin kyllä minä aion taas hukuttaa tuon reippaan pikku kyläläisen suukkoihin ja haleihin jahka hän mummolasta palautuu ♥

Mari

8 kommenttia:

  1. Nätti pipo ja nätti sinä <3 Täällä on kans tullut tehtyä pipoja, puolikas hiippapipo päivässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira, pakko oli alentua sekä kuvaajan että mallin rooliin samaan aikaan :) Ihanaa, munkin täytyy ottaa pian hiipat puikoille! ;)

      Poista
  2. Suloinen pipo:) Bling blingiäkin juuri sopivasti.

    VastaaPoista
  3. Nätti oot ;-) Herttainen pipo. Kaunis lankakin. Mä oon toistaiseksi tehnyt kaikki piponi virkaten.

    VastaaPoista
  4. Ihana pipo! Ja minäkin olen joskus neulonut Miken ja Harveyn seikkaluja seuraten. ;)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Mitä lankaa olet tässä pipossa käyttänyt, ja minkälaisella ohjeella se syntyi? Kyllä, olen aloittelija :D ihastuin pipon malliin! -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Muistaakseni lankana oli Novitan woolia ja novitan säde-lankaa yhtäaikaa neulottuna. Ohje syntyi pipoa tehdessä, mutta hyväksi havaitun ohjeen perus pipoon löydät Lankamaailman sivuilta: http://www.lankamaailma.fi/media/wysiwyg/peruspipo.jpg, tosin nuo päälaen kavennukset suosittelen tekemään 2s välein, omaan makuuni tuossa ne tulevat liian väljästi ja piposta tulee suippomainen. Tsemppiä hurjasti neulomiseen! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!