maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vaaleanpunaisia koreja sekä kattausliinoja ♥

Viime viikkoon on kuulunut poikkeuksellisen paljon virkkailuja. Kaappeja penkoessa vastaan pöllähti iso kerä suloisen vaaleanpunaista trikookudetta ja siitähän oli taas alettava koreja virkkaamaan, kori päivässä oli hyvä tahti - hartioillekin :) 
Korien lisäksi työn alla on ollut virkattuja kattausliinoja (Prinsessajutun ohjeella tieteskin ♥) joiden tekeminen tyssäsi kahteen kappaleeseen langan loputtua kesken kaiken (tarkoituksena siis virkata ainakin 4 tablettia), mutta tulipahan hyvä syy aloittaa toisenlaisen kattausliinan virkkailu. Tämä pienempi kattausliina olikin vasta prototyyppi ja näin ollen pieni muunnelma Asteri-matosta. Niin kaunis siitä kuitenkin tuli, että niiden virkkailuja lisää täällä jatkankin parhaillaan :) 

Näihin hempeisiin tunnelmiin sopineekin toivottaa suloista viikon alkua kaikille

Mari

11 kommenttia:

 1. Niin suloisia! Vaaleanpunainen on kyllä todella kaunis väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira, ja vaaleanpunainen on kaunis, niin herkkä ja sympaattinen väri ♥ Varsinkin kun meillä molemmilla on pienet prinsessat joiden myötä tämä väri on varmasti myös tullut hyvin tutuksi ;)

   Poista
 2. Aah, miten suloisia! Itsekin olen väkästellyt noita koreja, vaaleanpunaisena <3 Tuo liinakin näyttää kokeilemisen arvoiselta, kiitos vinkistä! Tässähän alkaa ihan sormet syyhyämään. Mukavaa alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kiitos Annan ♥

   Näitä pikkukoreja nimenomaan on mielestäni kiva virkkailla, itselläni ei vaan riitä kärsivällisyys tuon matonkuteen kanssa isompiin töihin (mitä nyt mattoa olen suunnitellut aloittavani, mutta katsotaan koska saisin sen edes aluille saati valmiiksi!), se on niin raskasta touhua...

   Poista
 3. Mää en kestä! Kaikki mitä teet, on niin kaunista! Tätä visuaalista herkuttelua pahentaa vielä se, että käytät käsitöissä juuri niitä minunkin lempivärejä. Niin syötävän suloista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Allu!! Todella kiva kuulla, että värimaailma hivelee silmääsi! :) Jos itse saisin päättää niin tekisin aina varmaan vain vaaleanpuna-valko-harmaita käsitöitä, mutta onneksi joukkoon mahtuu myös muiden väritoiveita mitä tulee myös toteutettua niin ei värimaailma jämähdä turhan yksitoikkoiseksi ;)

   Poista
 4. Tulipa koreista söpöjä 😊 , rusetin lisääminen vielä täydentää söpöyttä (oho, tulikohan ihan uusi sana ). Mukavaa alkuviikkoa sateesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! :)

   Tuo rusetti vaan kuuluu näihin, saahan sen sitten poiskin tarpeen tullen jos niin haluaa ;) Eikä anneta tuon räntäsateen haitata, sisällä voi virkkailla kaikkea söpöä mielen virkistykseksi! :)

   Poista
 5. Hei mistä löydän virkkausohjeet koriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen katsonut ohjeen koreihin Molla Millsin Virkkuri kirjasta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!