lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kattausliinat saa jatkoa sekä muutama sananen viikon takaisesta käsityötapahtumasta


Heti ens alkuun pahoittelut kuvien epätasalaatuisuudesta, jostain kumman syystä blogger ei taaskaan suostu lataamaan kuvia sellaisina kuin ne koneellani ovat vaan tekee niistä huomattavasti tummempia. Muutamat kuvat latautui oikeanlaisina ja ne kivasti nyt tuolta silmiin pomppaavatkin. Mutta ei anneta sen häiritä eihän, käsitelkää kuvat mielessänne vaaleammiksi ;)
Viime aikoina olen tehnyt ihan olemattoman vähän käsitöitä. Ajatukset sekä kaikki vapaa aika on keskittynyt viimeiset viikot erääseen minulle tärkeään asiaan, josta toivottavasti pääsen myöhemmin täälläkin kertomaan ääneen. Hetki vielä täytyy malttaa odotella :) 

Jotain olen kuitenkin hissukseen virkkaillut, todellakin rivi kerrallaan- tyylillä. 
Instagram-tiliä seuranneet ovatkin jo saaneet esimakua asiaan liittyen, sillä aiemmin (klik) julkaisemani kattausliinat ovat saaneet jatkoa ja tällä kertaa virkkasin isompia (halkaisija n.30,5cm) kattausliinoja sekä lasinalusia (halkaisija n. 10,5cm) samalla teemalla jatkaen. Valkoisen ja vaaleanpunaisen väreissä.

Lisäsin liinoja myyntiin myös Maker`s Markettiin, kliks.Bloggaustauostani huolimatta sain viime lauantaina olla mukana ihanan Miran (Prinsessajuttu) ja Tampereen Lankamaailman yhdessä järjestämässä käsityöbloggaajien tapahtumassa. Harmikseni huomasin vasta puolivälissä matkantekoa jättäneeni kameran kotiin (A HUGE MISTAKE!) joten tyydymme näihin puhelimen tallentamiin otoksiin. Lisää kauniita kuvia illasta löydät kuitenkin mm. Prinsessajuttu- tai ripaus tunnelmaa-blogeista.


Mira oli houkutellut tapahtumaan sponsoreiksi paikallisia leipomoita ja saimmekin nautiskella aivan huikeista tarjottavista, jotka koostuivat Kultasuklaan, Royal Bakeryn sekä Linkosuon maistuvista herkuista. Linkosuolta saimme myös kattavat goodiebagit kotiinviemisiksi, samoin Lankamaailma muisti meitä ihanilla kotiinviemisillä!

Lankamaailman takahuoneeseen oli ripaus tunnelmaa-blogin Heidi yhdessä Miran kanssa onnistunut loihtimaan ihastuttavan tunnelman ja sielläkös meidän käsityöläisten kelpasi nautiskella herkuista sekä toistemme seurasta, osalla meistä oli tietysti myös käsityöt mukana.

Aivan huisin nopeasti meni tuo kaksituntinen ja niin rentouttavaa oli nähdä kanssasiskoja ja jutella näistä meitä niin suunnattomasti kiinnostavista aiheista. Yhteenkuuluvuuden tunne oli käsinkosketeltavissa vaikka suurinta osaa ei entuudestaan tuntenutkaan. Suuri kiitos siis vielä Miralle ja yhteistyökumppaneille ja tietysti teille ihanille käsityöläisille jotka olitte illanvietossa mukana! ♥

Lienee sanomattakin selvää, että tämmöisiä tapahtumia kaivataan lisää ;) ♥

Mari

8 kommenttia:

 1. Kauniita kattausliinoja! Sopii juhliin ihanasti♡ Ja voi kun kuulosti hauskalta käsityötreffit muiden bloggaajien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Näillä saa kyllä kivan juhlavan kattauksen aikaiseksi! :) Ja nuo kässätreffit on ihan huippujuttu, kunpa niitä olisi useammin! :)

   Poista
 2. Oi miten upeita kattausliinoja! Mä ihailinkin jo siellä tapaamisessa sulla työn alla ollutta liinaa, mutten ehtinyt tarkemmin siitä(kään) kyselemään. :) Oli hauska tavata, ja toivottavasti nähdään vielä toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma! Juu siellä oli yksi tabletti tuloillaan ja ehdottomasti oli kiva tavata! Hirmu nopeasti vaan hurahti se aika siellä eikä oikein ehtinyt syvemmin tutustua, mutta varmasti nähdään mikäli uusia vastaavanlaisia tapaamisia saadaan aikaiseksi! :)

   Poista
 3. Tuli ihan nostalginen tunnelma, kun näin noi kattausliinat tai tuo pienin lasinalunen löytyi myös meidän mummulasta keltaisena, muistan sen lapsuudesta! Nyt tulikin sellainen olo, että on ihan pakko väkertää samanlaiset :) Sopivan värin päättäminen onkin sitten hankalampi juttu. Tällaisen perfektionistin silmä lepää kättesi jälkeä seuratessa <3 Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauska kuulla! Näiden liinojen mallit ovat varmasti sarjassamme "ikivanhoja", mutta aina yhtä kauniita! :) Nyt ei sitten muuta kuin virkkailemaan kunhan sopiva väri osuu kohdalle ;) Iloista vappua sinullekin Anna! ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!