tiistai 16. kesäkuuta 2015

Prinsessan pitsiunelmat ♥Minä ja pikku prinsessat saatiin taannoin kutsu Prinsessajuttu-blogin Miran tyttären 3-vuotissyntymäpäiville.

Tietysti halusin antaa lahjaksi jotain itse tehtyä ja sukat tuntuivat luonnolliselta valinnalta. Sukkiin mallia katsoin täältä jättäen osan mallikerroksista tekemättä, itse tykkäsin tästä lopputuloksesta enemmän.
 Langaksi valitsin Viking Vilman ja puikot kokoa 2.75mm. 

Eikös tullutkin aika hempeät?

Meidän isompi neiti ihastui kuvauspuuhissa näihin niin, että äidin täytyy heti perään tehdä toiset samanlaiset. Voisin kuvitella, että nämä näyttäisivät syksyllä saappaiden kanssa aika hienoilta :)

Mari

15 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihanat!! Aivan täydelliset pienten prinsessojen sukat <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari ja tytöt vielä kertaalleen, ihanaa kun pääsitte juhliin mukaan ja sukat ovat aivan täydelliset! <3 <3 <3 Olette ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavat. Meidän prinsessalla on aavistuksen pitsisemmät versiot ja täytyy kyllä sanoa että nämä 'rauhallisemmat' versiot miellyttää silmää enemmän:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kauniit ja hempeät sukat pienelle prinsessalle <3

  VastaaPoista
 5. ihanat sukat ! Millä silmukkamäärällä mahdoit neuloa ? tahtoisin kokeilla osaisinkohan minäkin :-) 4- vuotiaalle tytölle olin ajatellut. Aivan valloittava tämä sinun blogisi ! terveisin Marjatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! :)

   Minulla oli aloituksessa 60s. Uskoisin, että se riittää myös 4-vuotiaan kokoon :) Kiva että pidät blogistani, tsemppiä sukkien neulomiseen! :)

   Poista
 6. kiitos Mari nopeasta vastauksestasi ! Huomenna pistän sukat puikoille ... toivon et onnistun :-)
  t. Marjatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistut varmasti, seuraat vaan ohjetta (mallikuvioita) ja teet varresta sen mittaisen kuin on tarve, itse jätin nilkasta 4.mallikerran tekemättä kokonaan kun en nähnyt tarpeelliseksi, mutta sehän on ihan makuasia :) Iloisia neulomishetkiä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!