torstai 22. marraskuuta 2012

Geelilakkaus

Kuten olen jo aiemmin maininnutkin, en ole voinut tehdä itselleni vielä geelirakennekynsiä, koska neulomiset ovat täydessä vauhdissa näin joulun alla.. Senpä vuoksi ajattelin kokeilla pitkästä aikaa kasvattaa oikein "ajatuksen" kanssa omia kynsiäni hieman pidempään muotoon. Omien kynsien kanssa on kuitenkin huomattavasti helpompi neuloa kuin pitkien rakennekynsien..

Joskus aiemminkin kynsien kasvatusta kokeilleena olen tullut siihen tulokseen, että kynsinauhojen ja kynsien muutenkin öjyäminen kynsinauhaöljyllä on tehokkain keino kasvattamiseen. Joskus innokkaana olen tilannut Yves Rocherilta alla kuvassa olevaa kynsien vahvistajaa. Tuubista puristetaan tilkka öljymäistä rasvaa jokaiselle kynnelle ja hierotaan kunnes imeytynyt. Tämä toimii mielestäni todella hyvin! Jo viikossa huomaa selkeän eron, tuntuu kuin kynsien kasvu kiihtyisi silmissä, eikä ne lohkeile yhtä helposti. 
 Näinpä hyvään vauhtiin päästyäni ajattelin kokeilla miten hyvin geelilakkaus suojaa kynsiäni liuskottumiselta. Ensimmäiseksi lakkasin kynnet kahteen kertaan O.P.I:n pink-ing of you- sävyllä.


Tämän perään lisäsin kerroksen Kone Helsingin Holographic- lakkaa ja tämä yhdistelmä sai aikaan ihanan hempeän kimmeltävän lopputuloksen! En saanut kuvaa onnistumaan niin hyvin, että lopputulos näkyisi täydellisesti, mutta sinne päin kuitenkin...Lakkauksen päälle levitin O.P.I:n UV Top Sealeria ja kovetin kynnet uunissa. Viimeisen silauksen kynsille antaa Mavalan kynsinauhaöljy!

Kuvassa suihkepullossa oleva tuote on O.P.I:n kynsilakan suihkutettavaa pikakuivattajaa. Toimii mielestäni erittäin hyvin ja suihkepullon ansiosta ei vahingossakaan jätä jälkiä märän lakan pintaan kuten siveltävät kuivattajat saattavat jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!