maanantai 21. tammikuuta 2013

Koska kaikki muutkin niin myös minäkin

Tosiaan pakkohan nämä oli itsekin kutoa kun tuntuu että jokainen vähänkin käsitöiden päälle ymmärtävä on blogeissaan ynnä muualla kutonut tämmöiset hauskannäköiset junasukat. Aluksi ajattelin, että ovatpa nuo oudot ja minä en noita kyllä lapselleni kudo. Kuitenkin mitä useammin niihin törmäsin, sen enemmän niiden ulkonäkö alkoi miellyttämään. Ja tässä ne nyt sitten ovat, meidän Papun ensimmäiset junasukat. Oikein hauskathan noista tuli!Malli oli aluksi hieman epäluuloinen ensimmäisten kuvien kohdalla, mutta irtosi se hymy sieltä sitten lopulta!Yllätyin, miten hyvin nuo sukat tosiaan istuvat vauvan jalkaan! Saattaapi olla, että näitä joutuu kutomaan joka kokoa, että on aina yhdet käytössä... Ja täältä tosiaan otin ohjeen näiden tekoon ja selvisihän sieltä myös selitys sille, mistä näidenkin sukkien nimi on saanut alkunsa.
 

Ja niin ihanasti paistoi tänään taas keväinen aurinko päiväämme ilahduttamaan. Viikonloppuna sain myös aivan ihanan kukkasen entisen työkaverin vierailtuamme meillä! Kyllä pienet asiat vain voi olla kauniita ja tuoda niin paljon hyvää mieltä! :)

2 kommenttia:

  1. Aww, mikä hurmaana pieni neitokainen :) Junasukista on kyllä kuulunut pelkkää hyvää. Täytyy tehdä omallekin tulokkaalle niitä vielä vähintään toiset ja kolmannet. Samalla periaatteella tulee kuulemma hyvin käsissä pysyviä lapasiakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan, ovat kyllä osoittautuneet käytössä erittäin hyviksi ja kerrankin pysyy neidillä sukat jalassa! (nämä ovat tosin jo käytössä venyneet niin, että uudet täytyisi tilalle kutoa) :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!