perjantai 18. tammikuuta 2013

Polvisukat viimein valmiit

Olen taas ylittänyt itseni ja sain kuin sainkin nämä polvisukat valmiiksi, eivätkä ne jääneet parittomiksi orvoiksi, kuten aiemmin aloittamani sukat.. Mallineulekin oli onneksi helppo ja sen vuoksi sen oppi hyvin äkkiä ulkoa, jolloin kutominen kävi suht sukkelaan, vaikka siinä aikaa vierähtikin. Mutta tulihan tuossa välissä kudottua nuo edellisessä postauksessa näkyvät sukkaset, joten ei näissä nyt niin kauaa nokka tuhissut kuitenkaan. 

Ja ai että miten sopivaan aikaan nämä juuri valmistuivatkaan, nimittäin ulos kun katsoo niin tuntuu että koko keho jäätyy ja varpaita palelee vaikka sisällä olisikin. Toisaalta, kaunistahan tuolla on vaikka mittari näyttääkin -18 astetta. Nämä sukat voisin kuvitella hyvin jalkaani, jos omistaisin kaunoluistimet ( ja osaisin vielä luistellakin niillä), näyttäisivät varmasti hyvältä yhdistelmältä jäällä... Nyt kotiutan ne kuitenkin toistaiseksi sisäkäyttöön ja jatkan näiden ihastelua. Voisin jopa harkita kutovani tämmöiset toisetkin, vaaleanpunaiset kenties tai pinkit..

Nyt puikoillani on meineillään kuitenkin tätä huimasti pienempi työ.. Valmistunee tämän tai huomisen päivän aikana.Malli: Oma muunnelma näistä säärystimistä.
Lanka: Nalle
Puikot: nro 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!