sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Arvonnan voittajat! Arvonta on nyt siis päättynyt ja suoritettu eilen illalla, pahoittelut, että pääsin sen vasta tänään tänne julkaisemaan työkiireiltäni. Ihanan paljon teitä arvontaan osallistui, neulesettiin osallistui yhteensä 43 arpaa ja virkkuusettiin 29 arpaa. Hieman enemmän on siis neulomisen ystäviä lukijoissa, mutta virkkaajat tulevat heti perästä! :)

Arvonta siis suoritettiin ihan tällälailla perinteisesti nimi-paperiin-tekniikalla, arvontapussukkana toimi ihana uskollinen Ted Baker ja arpojana vielä ihanempi Eevi. 


Arvonnan suorittaja ei tehnyt valintaansa suit sait vaan hamuili kädellään molempien arvontojen kohdalla melko pitkään, ennenkuin nosti voittajan ulos pussukasta! Joten voittajat on siis harkiten valittu! ;)


Neulesetin voitti nimimerkillä Lankarulla, Lankarullan langat onneksi olkoon!
Laitteletko ystävällisesti osoitetietojasi sähköpostiini mary.takkinen@hotmail.com niin saadaan voitto toimitettua perille! =)


Seuraava onnekas oli tällä kertaa nimimerkillä Ilokseni, jolle lähtee puolestaan virkkuukoukku ja virkkauslankaa, oikein paljon onnea! 
Samat jutut myös sinulle, jos laitat sähköpostiini osoitetietosi niin saan laitettua palkinnon postiin tulemaan!=)

ps.mikäli voittajista ei kuulu seuraavan viikon kuluessa mitään, suoritan heidän osaltaan arvonnan uudestaan jotta palkinnot saadaan uusiin koteihin! 

Kiitos kaikille teille osallistuneille mukaan lähtemisestä ja tervetuloa sen myötä uusille lukijoille! <3 

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille toivottelee

2 kommenttia:

  1. Ei oo totta, en yleensä ikinä voita mitään. Herkullisen värinen lanka, mikä houkutti osallistumaan.Suloinen tämä arvonnan suorittaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nytpä sitten voitit, kyllä se arpaonnikin voi kääntyä! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!