maanantai 23. syyskuuta 2013

Converse sukat


Kerä 7 Veljestä-lankaa, valkoiset kengännauhat, virkkauslankaa ja pari päivää; näistä syntyi Converse-sukat. Malli tietenkin Novitan viime talvisesta sukkalehdestä. Sukat tilattiin multa viime viikolla kun satuin istumaan pari tuntia parturin penkissä ja tietysti mulla oli sitä varten myös kutimet mukana. Kampaajani tiesi kyllä, että kudon sukkia, mutta hänen uusi liikekumppaninsa oli tästä taidosta hyvin innoissaan ja tilasi nämä minulta tyttärelleen, sekä yhdet itselleen ja tyttärelleen vielä toisetkin pukinkonttiin. Joten tässä sitä nyt tilauksesta kudotaan pari jos toinenkin, juurikin näitä tennarisukkia :) Onni sinänsä, että nämä on äärettömän helppo tehdä, joten ei tarvitse paljoa tuskailla näiden parissa. 

Nyt täytyy kuitenkin tehdä välissä jotain meidän pienelle neidille ennen kuin toinen vallan vilustuu kelien viiletessä :)

Iloista viikon alkua itse kullekin ♥

7 kommenttia:

 1. Mageet sukat ja ihanan väriset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä näistä tuli aika coolit! :D Vaikken mikään conversefani muuten olekaan...

   Poista
 2. Ihanat sukat! :) Ja hienoa, että taitosi on huomattu ja tilauksia satelee :) Täälläkin on suunnitteilla vaikka mitä pientä ja ihanaa, mitä pitäisi tehdä ennen isompia sukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, onhan se aina ihanaa kun saa tehdä toisille tilauksesta jotain mitä he todella tarvitsevat ja haluavat :) Jee, tuskin maltan odottaa mitä olet keksinyt seuraavaksi! :P

   Poista
 3. Aivan älyttömän hauskat! Ei ihme, että saat tehdä niitä lisää. Mukavaa villasukkailua, terkuin Riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista
 4. on kyllä kauniit sukat:) melkein tekis mieli neuloa, pitkästä aikaa... jäänpä seuraamaan touhujasi! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Ja ei muuta kun neulomaan! Kesän virkkailujen jälkeen iskee minuunkin aina syksyn tullen neulebuumi, vaikka siitä läpi vuoden tykkäänkin :) niin ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan touhujani, ihanaa että löysit tänne! <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!