maanantai 21. lokakuuta 2013

A little bit of this and that...














Apuva, muhun on iskenyt syystaantuma! Viimeisimmästä kirjoituksesta on vierähtänyt jo reippaasti yli viikko ja vaikken tästä bloggailusta mitään paineita ole ottanutkaan, on jotenkin ollut turhauttavaa huomata ettei ole saanut aikaiseksi mitään tänne asti esille tuotavaa.. En tiedä sitten onko se tämä pimeys vai mikä minulta vie voimat kun en vaan meinaa saada mitään aikaiseksi vaikka tilattuja töitäkin olisi jonoksi asti (ehkä se onkin se syy...?). Oletan tämän kuitenkin olevan ohimenevää (ja toisaalta pienet paussit vaan kuuluu käsitöihin, tämä on toisinaan yhtä nousu ja laskusuhdannetta) ja pian puikot kilisevät taas täynnä intoa ja tarmoa! :)

Nyt kuitenkin marinat sikseen, sillä onhan tässä nyt jotain mitä tuoda näytille, nimittäin anopin tilaamat perusperussukat puhtaan valkoisina ja jo kauan esittelyä odotelleet herkkuleivokset jotka tein 3-vuotta täyttäneelle kummitytölleni syntymäpäivälahjaksi. Mallit on kuulkaas ties vaikka ja mistä, mutta jostain täältä netin syövereistä ne on joka tapauksessa löytyneet :) Niin ja pääsihän noihin kuviin mukaan myös tänään leivotut korvapuustitkin, jotka tosin jäivät ihan omaksi iloksi kotiin syötäviksi. Kylläpäs muuten maistuikin hyville (huom. monikko) nuo tuoreet, lämpöiset pullat kylmän maidon kera, nams!

Oikein reipasta ja pirtsakkaa alkanutta viikkoa jokaiselle tasapuolisesti! ♥

17 kommenttia:

  1. Minäpä kerron... kuvia ei ole liikaa vaan ne on just parhaita! Joistakin blogeista yleensä katson vaan kuvat, mutta sun blogi on yksi niistä blogeista josta luen myös kirjoitukset! Kuvat ovat ne jotka sitä inspiraatiota tuottaa joten eikai niitä liikaakaan voi olla.
    Kivoja herkkuja olet tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, kiitos Mira taas niin ihastuttavasta kommentista! Myönnän itse "syyllistyväni" kiireen keskellä monesti siihen, että katson vain kuvia blogeissa ja siksi ne ovat minulle niin tärkeitä myös. Ihanaa, että me ollaan ainakin samoilla linjoilla! ;)

      Ihanaa syksyä ja alkavaa talvea sinne virkkuutehtaalle! <3

      Poista
  2. Ei sun blogissa ole liikaa kuvia. Just sopivasti mun mielestä. Sun kuvat on niin kauniita ja ihania. Välillä törmään joihinkin blogipostauksiin, joissa ei ole yhtään kuvaa, vain tekstiä. Silloin kyllä siirryn jollekin muulle sivulle yleensä.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja olen samoilla linjoilla, tekstit ilman kuvia tulee kyllä usein hypättyä yli, jostain kumman syystä. Kuvat kertovat kuitenkin jo itsessään niin paljon :)

      Poista
  3. Ihania käsitöitä ja herkkuja! Varsinkin nuo dominot olivat syötävän hyvän näköisiä. Piti nimittäin ihan oikeasti katsoa kaksi kertaa, että olivatko ne tosiaan leikkikeksejä, eivätkä oikeita :)

    Ja oma mielipiteeni on kuvien suhteen se, että mieluummin paljon kuin vähän! Käsityöblogeissa hyvän tekstin lisäksi arvostan runsasta ja laadukasta kuvatarjontaa ja sinun blogistasi löytyy molempia! Ihana blogi ja bloggaaja :) Vaikkemme tunnekkaan, niin uskallan hehkuttaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nuo keksit ovat hämänneet omaakin silmään aitoudennäköisyydellään!;)

      Ja kiitos valtavasti mielipiteestä ja siitä että blogi jaksaa miellyttää! :) Virtuaalimaailma on jännä, sitä tekstien perusteella jo luo tietyn mielikuvan ihmisistä niiden takana ja kuvittelee ainakin osaksi tietävänsä minkälainen persoona blogia kirjoittaa :) kiitos vielä<3

      Poista
  4. Ihania nuo leivokset! :) Miten muuten saat tuon muffinsin pohjan pysymään suorana, kun itsekkin olen kokeillut tehdä, mutta pohja on aina vähän kaareva.
    Ja kuvia ei voi olla liikaa varsinkin kun nämä sinun blogin kuvat on niin kauniita ja tunnelmallisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anna, olipa kiva kommentti sinulta! :)

      En osaa sanoa tuohon muffinssiasiaan sen kummemmin, mutta ohjeen olen kuitenkin katsonut täältä:http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=820&lang=fi , eli tällä ohjeella ainakin sai mielestäni hyvin pystyssä pysyvän ja tasapohjaisen muffinssin aikaiseksi, toivottavasti onnistut tällä ohjeella itsekin! :)

      Poista
  5. Ihania leivoksia. Kuvia ei ole yhtään liikaa, varsinkin kun ovat niin kauniisti aina otettu! Minäkin usein kiireessä blogeja selaillessani päätän, että katson ainakin nopsaan kuvat. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos Krisse! Kuvat kertovat monesti vähintään yhtä paljon kuin tekstit, ellei jopa enemmän :)

      Poista
  6. Leivokset ovat ihanan näköisiä, etenkin tuo donitsi on niin herkullisen näköinen. Kuvia ei ole liikaa, sinulla on niin kauniita kuvia.
    Niitä on mukava katsella.

    VastaaPoista
  7. Hei ihan huikeita "lankaleipomuksia"! Ja nuo ties mistä otetut mallit lähtevät kyllä nyt tännekin puuhasteluun, kunhan ennätän;) Varsinkin nuo dominot on todella hauskat, niihin en ole itse vielä missään törmännyt. Niidenkin väliin olet vissiin vanua laittanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on hauska tehdä kun tulee oikeasti niin aidon näköisiä, että ihan herahtaa vesi kielelle ;) Ja nuo dominot on kyllä helppoja ja nopeita, löysin niihin ohjeen täältä: http://www.thriftyfun.com/tf34890489.tip.html, ja tosiaan välissä ei ole vanua, vaan samanlainen kerros kuin päällä ja allakin, mutta vain valkoisena, eli yhteen keksiin tulee 3 kerrosta :)

      Poista
  8. Voi kuinka herkullisen näköisiä käsitöitä ja ihan oikeitakin pullia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullien lomassa olisi kyllä tehnyt mieli syödä nuo virkatutkin leivokset ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!