keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tennaripariskunta


Täällä on taas syntynyt kaikkien yllätykseksi uudet tennarisukat, tällä kertaa oikein pariskunta-mallia. Nämä ovat siis edelleen tilaussukat, mutta menevät minun käsittääkseni samaan osoitteeseen pukin konttiin. Vielä olisi ainakin yhdet converset tilauksessa ennen joulua, mutta sitten taidan jo päästä omien lahjojen kimppuun. Tämän viikon olen kuitenkin pyhittänyt näiden sukkien valmistuttua virkkuupuuhille sillä meidän kylällä järjestetään lauantaina pienet joulumarkkinat minne myös minulla sekä äidilläni on pöytä varattuna. Mitään suurtahan tässä ei enää ehdi sinne tekemään, mutta kaikenlaista pientä on kuitenkin tekeillä. Ja kyllä se virkkuukoukun esille kaivaminen tuntui taas sangen mukavalta pitkän converse-maratoonin jälkeen. Vaihtelu virkistää tässäkin lajissa :)

Niin ja huomasittekin jo ehkä kuvista, että olen myös kehitellyt käsitöilleni oman signeerauslappusen (kun vihdoin ja viimein talouteemme kotiutui kauan odotettu tulostin!) joka tuo sen kivan viimeisen silauksen käsitöihini, erityisesti niihin jotka lähtevät kodin ulkopuolelle reissuun. Eipä sitten jää epäselväksi, kuka ne on neulonut ;)

Mukavia marraskuun viimeisiä päiviä ennen ihanaa joulukuuta teille toivottelee

7 kommenttia:

 1. Mulla on täällä valmistumassa ensimmäiset tennarisukat (ehkä myöskin viimeiset..) Ja kysyisin nyt että kuinka pitkät nauhat olet noihin laittanut? Ne tekemäni sukat on koko n 38.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Naisten sukkiin (x-39) on minulla riittänyt 100cm nauhat kun pujottelen nauhat 7silmukan välein. Jää ehkä hieman nafteiksi tosin, mutta juuri saa pienen rusetin aikaiseksi. Nuo siniset sukat on ensimmäiset miesten sukat mitkä tein tällä tyylillä ja niihin olin varannut 120cm nauhaa 8silmukan välein ja silti jäi melko reilusti yli. Eli.. Makuasia, mutta näillä mitoilla minä olen mennyt :)

   Poista
  2. Ja ehkäpä se ei ole kovin kätevää, että nauhat ovat sukissa liian pitkät, niin siksi tykkäisin, että tuo pienikin rusetti on parempi kuin että ne roikkuu jaloissa kompastelemassa :)

   Poista
 2. Kiitos :) Vielä kysyisin että oliko noi sun 7-veljeksestä? Mun on Nalle-lankaa, mietin vaan että onko se 8 silmukan välein liian tiheä? Kun en nyt viitsis ostaa väärän pituisia nauhoja..
  Ja muuten hieno toi sun signeerauslappu! En olis edes ymmärtänyt että ihan vaan tulostimella tehty.

  VastaaPoista
 3. Kiitos,kyllä tulostimellakin voi saada nykyään ihmeitä aikaiseksi !;) ja kyllä nämä mun sukat on tehty 7veljeksestä, mutta silti samat nauhat varmasti menee noihin sinunkin sukkiin, isonnat vaan silmikkaväliä,esim. Naistensukissa 8-9silmukan väleiksi ja miesten 9-10:) sukkien pituushan on kuitenkin langasta riippumatta about sama :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taito hallussa ja aivan mahtavia sukkia olet tehnyt! :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!