torstai 14. marraskuuta 2013

Viinipullolle somistus
Aurinkoista torstaita kaikille! Kyllä täällä hengissä ollaan vaikka blogin puolella onkin ollut tovin hiljaiseloa. Aina vaan ei ehdi tekemään edes käsitöitä ja sitten kun ehtii niin ei ehdi niitä tänne blogiin asti päivittämään! :D Osa syynä käsitöiden hitaaseen valmistumiseen saattaapi olla meidän vauhdilla kasvava 1-vuotias, jolle äidin ajasta suurin osa hupenee nyt kun päiväuniakaan ei nukuta enää 4-6h, kuten vielä vuosi sitten.. :) Toisaalta tämäkin on ihanaa aikaa ja osaltaan vieläkin ihanampaa kun näkee oman lapsensa kehittyvän ja kasvavan joka päivä <3 Sitten taas tuntuu, että tämä äiti on iltaisin Eevin käytyä nukkumaan niin väsynyt päivän leikeistä, että uni tulee silmään melkein väkisin jo klo 21... Niin, että missähän välissä sitä sitten ehtisi neuloakin? Noh, onneksi aina jossain välissä vähän kerrallaan :)

Viimeisin valmistunut työ on tämä Nalle-langasta kudottu viinipullon somiste, joka pääsee todennäköisesti jollekin tänä jouluna jouluviemisiksi. Ohje taas katsottu Dropsin sivuilta, hämmästyin vaan taas miten nuo ohjeet eivät koskaan täsmää minun käsialaani, vaikka kuinka on saman paksuiset langat ja puikot kuin ohjeissa, nytkin minun pullooni tuli 2mallikertaa tuota kuviota (ja silti tuli aika reilu tuosta) ja ohjeessa niitä on jopa 3 ja työ näyttää hieman naftilta kuvissa! Onneksi tuosta nyt ihan kiva tuli näinkin, tämä Nalle-lankakin tuntuu kirjoneuleissa niin hitsin hitaalta kudottavalta verrattuna 7 Veljekseen...

Loppuun otin vielä muutaman kuvan ihanasta mesikasvista jonka sain anopilta viime sunnuntaina! Niin minun väriseni (toki se on maalattu) ja kaiken huipuksi; helppohoitoinen! :)

Auringon pilkahduksia teille muruset, ei anneta pimeän marraskuun masentaa! 
(toivottavasti saataisiin jo pian lunta!)

5 kommenttia:

 1. Minäkin olen todennut, että yleensä paras on dropsin ohjeissa ottaa ohuempi lanka ja pienemmät puikot, niin saa ehkä hyvää... siltikin voi tulla purkutuomio. Eli et ole ainut. Upean suojan pullolle teit, itse en osaa tuota kirjoneuletta siististi tehdäkkään. =) Ja kyllä iskee minuunkin tuo saamasi mesikasvi, oikeen on namin värinen ja ihana piriste, sinulla on ihana anoppi kun osaa sinunlaisesi kukan ostaa. =)
  Oikein hyvää viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että joku muukin on huomannut saman ilmiön, syy ei siis yksinomaan ole käsialassani ;) Ja kiitos, ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Todella kaunis <3 Kirjoneuleissahan löyhempi käsiala on varmaan vain etu, mun tiukalla käsialalla kun ei meinaa sujua se laji sitten ollenkaan :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!