maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lasimaljan täydeltä sydämiä ♥

Täällä virkkuukoukku jatkaa sohimistaan ja nyt näette mihin niitä puuvillasekoitelankoja on taas tullut kulutettua. Nämä sydämet on tehty eri langoista, valkoiset jopa Novitan Tennesseestä vaikka inhoankin virkata siitä sen hajoavuuden vuoksi, mutta sainpas nyt ne viimeisetkin nöttöset käytettyä näihin, eivätkä näin ollen kummittele minua enää lankalaatikoissa! Uhkaavasti alkaa minun isohko pussukka suomalaisen lampaan villaakin tekemään loppuaan ja nyt pohdinkin, mistä te muut tilaatte täyttötavaranne? Käytättekö vanua vai villaa? Itse olen muutama vuosi takaperin tilannut jostain Rovaniemeläisestä putiikista tuota suomalaisen lampaan villaa täytteeksi kun sitä jossain kovasti kehuttiin, eikä sillä että sitä nytkään moittisin, mutta onhan se villa aina villan hajuista, tiedättehän..? Vinkkejä otetaan vastaan mistä saa hyvällä hinta-laatusuhteella täytettä tuleviin projekteihin! :)

Aistin ulkona lähestyvän kevään tuoksun, se on ihanaa ja piristävää!

9 kommenttia:

 1. Mitä herkkuja :) Ihanat kuvat! Onnea myös lankalaiharin johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä tuo lankanöttösten neulominen tai virkkaaminen varastoista on joskus vaan niin palkitsevaa, varsinkin jos on joku pitkään siellä lojunut lanka ja sen saa käytettyä! :)

   Poista
 2. Mie olen joskus nelisen vuotta sitten ostanut pussin vanua sinooperistä, oon täyttänyt sillä vaikka mitä eikä loppua näytä tulevan. :-) En ollut edes ajatellut, että ihan villaakin voisi käyttää. Joihinkin oon laittanut myös langanpätkiä, niitä kun tulee välillä melko paljon. :-D

  Hienoja sydämiä muuten! Jämälangoista on kyllä niin mahtavaa päästä eroon!

  VastaaPoista
 3. mä käytän vanua nussahtaneiden tyynyjen sisältä vanua, toki pestyä

  VastaaPoista
 4. Ihania sydämiä! Olen ostanut ison vanusäkin joskus jonain vuonna Sinooperista ja se tuntuu kestävän ja kestävän....

  VastaaPoista
 5. Ihania sydämiä! En olekkaan kuullut, että lampaanvillaa käytettäisiin täyteaineena. Itse olen tuhonnut vanutäytteisiä tyynyjä täyteaineeksi ja on ollut ihan käypää mielestäni. Muistaakseni jossain blogissa suositeltiin ostamaan Ikeasta halppistyynyjä, jolloin saa vanua huomattavasti halvemmalla kuin jos ostaisi täytevanupussin jostain muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnea raskauteen! :) Kuten kommentoin tuolla omankin blogini puolella kommenttiisi, olen ehtinyt kauhean huonosti seurailla blogeja, joten tämä uutinen on mennyt kokonaan ohi!

   Poista
  2. Tosiaan tarkennuksena tuohon villa asiaan kyseessä on siis nimenomaan Rauman 100% villa jota myyvät useimmat Rauma-lankojen jälleenmyyjät, itse tilasin tuota netistä ostettuani Arne ja Carloksen Joulupallot-kirjan, missä he erityisesti tätä täytteeksi suosittelevat :)

   Poista
  3. Ja kiitos kovasti onnitteluista, johan tässä kohta h-hetki alkaa lähestyä ja uusi tulokas pääsee tännekin näyttämään kasvonsa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!