torstai 20. maaliskuuta 2014

Virkatut pöllöt

Pöllöbuumi jatkuu ja kerralla valmistuikin kokonainen "pöllöperhe". Valkoisesta pöllöstä en pidä ollenkaan ja tietysti tajusin sen vasta kun olin sen jo parsinut kasaan joten en jaksanut enää alkaa purkamaan. Nyt tekisin silmien keskustoista mieluummin vaalenpunaiset kuin mustat, mutta olkoon se nyt vähän tuommoinen hurjempi tapaus.. :)

Enää reilu viikko myyjäisiin, mitähän kaikkea sitä vielä ehtisi sinne tekemään.... :P

Pöllömäistä torstaita teille toivottelee

8 kommenttia:

 1. Hei! Ootpas ollut ahkera! Hienoja!
  Musta pöllö on tosi makee :)

  VastaaPoista
 2. Tosi sympaattinen pöllöperhe - ihanat virkkaukset!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Näihin pöllöihin käytin Hjertegarnin Romaa ja 4 koukkua. Novitan Miamista on myös aikomuksena tehdä näitä.. :) Noihin silmiin tosin käytin jotain huomattavasti ohuempia puuvillalankajämiä, niistä olisi muuten tulleet Romalla liian isot..

   Poista
 4. Hei voi ei miten ihania Mari! Sun on pakko myydä mulle tommonen pöllö! Paljon pyydät noista. Vitsi! Aivan ihania. <3 Kiva päästä tiistaina näkemää mitä kaikkee oot kutonu ja virkannu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos Laura! :) toki sulle tommosen pöllön teen, nämä kaverukset lähtee sinne myyjäisiin mun mukana ensi viikonloppuna, mutta katsotaan mitkä niistä lentää vielä takaisinkin ;) ja tietty voin tehdä just sellasen pöllön erikseen minkälaisen vaan haluat :)

   Poista
 5. Oih, söpiksiä pöllöjä! Tuollaisia on ehkä kokeiltava itsekkin! :) Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!