keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tunnustus & terveiset Berliinistä!


Ens alkuun suuret kiitokset Helmi Hetkiä ja Herttaista eloa-blogin Iinalle tästä Ilosofiaa-tunnustuksesta joka onkin jo siellä täällä blogeissa vilahdellut! ♥ Olen tainnut saada joitain muitakin tunnustuksia viimeisten kuukausien aikana, mutta olen täysin unohtanut niihin vastailla, pahoittelut ontosta pääkopastani! Pyrin kyllä aina näihin tunnustuksiin vastaamaan kun ja jos sellaisen saan, mutta joskus käy niin että unohtuu.. Tiedättehän..

Tässä tunnustuksen raamit:

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille. "

Pidän tämän kaltaisista tunnustuksista erityisesti siksi, ettei sen jakamiselle ole annettu mitään rajoituksia lukijamääristä, sillä itse seuraan ainakin niin paljon ihania blogeja joilla tuo monessa sääntönä ollut "alle 100-lukijan" määrä on jo ylittynyt, ja sen vuoksi tunnustusta ei ole heille voinut antaa. Ja tosiaan itse olen ainakin nähnyt tämän tunnustuksen jo useammassa blogissa viime aikoina ja sen vuoksi yritän jättää sellaiset tästä pois jotka sen ovat jo saaneet, niin ei tule päällekkäisyyksiä :) Minulta tunnustus lennähtää siis seuraaville blogeille:


Toinen toistaan kauniimpia virkattuja käsitöitä, ihania väriyhdistelmiä ja ihailtavan tasainen käsiala ja työnjälki. Pidän blogin selkeydestä ja lyhyen ytimekkäistä (tarkoitan nimenomaan hyvällä tavalla) teksteistä. Alettuani seuraamaan tätä blogia en ole tainnut jättää yhtäkään postausta lukematta! Ja minulla ainakin iskee aina valtava inspiraatiotulva Miran tekemiä käsitöitä katsellessa, kiitos siitä! :)


Taidokas blogi, jossa vilahtelee aivan ihastuttavia käsitöitä, mutta myös paljon muuta ihanaa kuten leivontaa ja sisustusta. Kauniit kuvat kertovat jo itsessään paljon ja niitä jaksaa aina palata ihailemaan uudelleen. Taito tehdä käsitöitä ilman ohjeita on ihailtavaa! :)


Minulle vielä hieman uudempi tuttavuus, mutta ihastuin sukkaihmisenä heti Hennan tekemiin sukkiin, erityisesti pitkävartisiin tennarisukkiin. Käsityöt on tehty huolella ja taitoa tuntuu riittävän niin virkkailuista neulomisiin kuin myös moneen muuhun! Blogista huokuu myös kivalla tavalla blogin pitäjän "räväkkä?!" persoona ja sehän on vain plussaa myöskin :)


Tähän loppuun vielä muutama kuva Berliinissä vietetystä viikonlopusta pääsiäismyyjäisten merkeissä. Kaupungista tuli otettua hyvin vähän kuvia ja nekin on nyt tuolla puhelimessa, joten pitäydytään nyt visusti näissä käsityöaiheisissa kuvissa ;) Viimeisessä kuvassa olen minä plussapallona ihanan siskoni kanssa! ♥

Huh, nyt kun myyjäiset on alta pois voi taas keskittyä tekemään juuri niitä käsitöitä mitä sattuu milloinkin huvittamaan, kun viimeiset kuukaudet on tullut paahdettua kaikkea vain niitä ajatellen. 

Oikein keväistä ja aurinkoista huhtikuun alkua kaikille! ♥

4 kommenttia:

 1. Voi Mari, kiitos tuhannesti ihanasta tunnustuksesta!!! <3 Ihana olet, ja voi tuota ihanaa vauvamasua!
  Arvelinkin muuten että taidat odottaa vauvaa kun osallistuit joulun alla blogissani olleeseen Proud Mama- koruarvontaan ja silloin toiveenasi oli voittaa babybel odottajan koru. Ihanaa odotusaikaa sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Ja kuinka kaunis plussapallo oletkaan:) En ikimaailmassa näyttänyt tuolta raskausaikoina! Tuhannet kiitokset tunnustuksesta ja edelleenkään en usko, ettet sinä pysty tekemään mitä tahansa ilman ohjeita;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun laitoit tunnustuksen jakoon <3 :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tuotteita teillä oli siellä myynnissä :) Ja kaunis vauvamaha :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!