keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

ARKIKUVAHAASTE 1/5

Sain hauskan haasteen Prinsessajuttu-blogin Miralta, jossa tarkoituksena on kuvata arkea viitenä päivänä ja haastaa joku bloggaaja tekemään samoin. 
Nytpä siis näette meidän arkea viitenä peräkkäisenä päivänä ja tässä otoksia eilisestä päivästämme.
Heti aamutuimaan keiteltiin marja-aronioista vispipuuroa (joista tulee muuten todella hyvä puuro, mielestäni parempi kuin puolukoista eikä tarvita edes yhtä paljon sokeria!) ja siinä samalla kun marjat hipisivät hellalla, oli hyvää aikaa myös virkkailla samalla (kotiäiti oppii käyttämään kaikki pienetkin hetket hyödyksi) ;)


Eevin kummitäti (=siskoni) toi kahviherkuksi kinderin ja pakkohan se oli toisen antaa syödä, vaikka meillä on vielä pyritty minimoimaan karamellin syönti.. Taisi olla hyvää, kun neiti sitä syödessään koko ajan hoki "hyvää, on, hyvää!" ♥


Siivottiin perusteellisesti myös Eevin huone ja vaihdettiin lakanat, mutta noin 5minuuttia toimenpiteen jälkeen huone näytti lähtötilannettakin pahemmalta, joten.. Äiti taas huokaisi syvään ja ummisti silmänsä tältä tavaroiden epäjärjestykseltä, olivathan ne sentään hetken jo paikoillaan.. :)Ja koska minulla alkaa raskausviikot käydä vähiin, olen huomannut, että päivämme ovat päivä päivältä "tehokkaampia". Päätinpä siis pyöräyttää iltapäivästä vielä pari pullataikinaa joista toisesta tehtiin pähkinä-rusinakierrepullia ja toisesta perinteisiä puusteja. Nämä siis pakkaseen vierasvaraksi sitten kun uusi pienokainen syntyy ♥Tulostin netistä myös muutamia pääsiäisaiheisia värityskuvia joita sitten yhdessä väriteltiin. Minutkin vei pitkästä aikaa tuo väritys mennessään ja hetken siinä värityksiini uppoutuneena huomasin Eevin nojaavan käsiensä varaan ja vain tuijottavan minun väritystäni.. Mitä mahtoi pienen mielessä tuolloin liikkua, ken tietää.. :)

Alkuillasta isinkin tultua kotiin lähdettiin koko perhe lompsimaan reilun puolen kilometrin päähän naapuriin, josta löydettiinkin sattumalta tennispallo, millä innostuttiin harjoittelemaan pallon heittoa. Ei tarvinnut montaa kertaa näyttää mallia kun jo Eevikin osasi heittää palloa kuten "miehet" yläkautta eikä niinkuin tytöt alakautta :D Tästähän isi oli tietysti ylpeä ja hihkaisuista päätellen myös neiti itse :)

Tänään haaste lennähtää eteenpäin Saa kurkistaa-blogiin!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Sinä ootkin ollut tehokas ja teillä on ollut ihan selvästi tosi mukava päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira, tämä tehokkuus on tosiaan selvästi loppuraskauden ansiota, sitä taantumaa odotellessa... :) Ja näinä erityisen touhukkaina päivinä ei ehdi suurempia murehtia tai harmitella, vaikka niinkuin ilmeisesti teilläkin, myös meillä on uhmaikä alkanut nostaa päätään (yllättäen äidinkin, joko nyt tosiaan?) ja kaikki päivät ei tunnu yhtä ruusuilta tanssimiselta..

   Poista
 2. Hih, täällä kommentoidaan samoihin aikoihin:) Ensinnäkin anteeksi etten ole tuota tunnustusta jatkanut, mä vaan olen niin huono näissä jutuissa, tai rehellisesti laiska...;) Mutta näyttää niin tutulta tuo virkkuutyö hellalla, sama vika täällä, aina pitää olla kaikkea tekemässä yhtä aikaa. Pitäisiköhän joskus oppia vaan olemaan ja löysäilemään:) Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suotta anteeksi pyytelet, ymmärrän täysin, itsekin liian usein sorrun tuohon laiskuuteen! Ja tosiaan, pitäisi varmaan osata välillä vaan olla, monesti sitä pohdinkin, mutta silti usein päädyn puuhailemaan kaikkea samaan aikaan. Pinttynyt tapa, liika löysäily vaan ei taida olla meidän käsityöihmisten juttu :D Vaikka rentoutuuhan sitä onneksi niitä tehdessä yleensä :)

   Poista
 3. Ihana postaus! Alkoi heti oma arki tuntua innostavammalta, kun näki, että samaa arkea se muillakin on. Ja siltikin, siinä arjessa se ihanuus on. Joskus siihen vain kotiäiti turtuu. Kiitos kuitenkin piristyksestä! Ja muuten, toi virkkailu kotitöiden ja ruuanlaiton lomassa on kovin tuttua. Innolla jään odottelemaan, että mitäs sieltä kehkeytyy :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukavaa että se herätti positiivisia fiiliksiä! :) Itse luen jostain syystä aina mielelläni muiden kirjoituksia ihan siitä tavallisesta arjesta ja ruudun takana samaistun monesti toisten elämään ja saan "vertaistukea" (ja tiedät varmaan mitä tällä tuella tarkoitan, en sitä että olisin kyllästynyt elämääni :D). Tosiasiahan on, että sitä ihan perinteistä ja toisinaan niin hyvinkin tavallistahan tämä arki tuppaa pienen(pienten) lasten kanssa olemaan ja joskus se pullien leipominen tai ikkunoiden peseminen tuntuu isoilta asioilta arjen keskellä :) Nautitaan tästä ihan tavallisesta ja onnelisesta arjesta ! :)

   Ihanaa pääsiäistä teille! <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!