maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäispäivien tiskirätitAh miten ihanat pääsiäiskelit tänne etelään onkaan sääherra meille antanut! Niin lämmintä. että sitähän piti hetimmiten päästä terassikausikin avaamaan ja eipä sille tämän parempaa avaussäätä olisikaan voinut suoda. Se vaan jotenkin tuntuu niin uskomattomalta, että voiko tuonne ulos tosiaan lähteä topissa ja puolipitkissä housuissa, mutta kyllä sinne vaan voi ja siltikin meinaa tulla kuuma! 

Saatuani terassin kalusteet paikoilleen ja terassit siistittyä menikin tämä maanantai muuten minun osalta tuolla ihanassa auringonpaisteessa istuskellen ja virkkaillen. Valmiiksi tuli pari tiskirättiä ja nuo pari muuta olen saanut muuten tässä pääsiäisen pyhinä aikaiseksi. Beige ja vaaleanpunainen kerä upposi näihin kivasti kokonaan, mutta valkoista vielä jäi kun en tuommoista yksiväristä viitsinyt valkoisesta tehdä (syystä että minua ainakin ahdistaisi siinä näkyvät liat heti ja se olisi varmaan pesussa sen vuoksi tuon tuosta). Seuraavaksi otankin valkoisen kaveriksi jotkut toiset väriyhdistelmät ja jatkan näiden tiskirättien parissa vielä tovin, näitä kun on jo äitienpäiväksi jokunen kysellyt lahjaksi ;)

Aivan ihanaa pääsiäismaanantaita teille täältä toivotteleepi

4 kommenttia:

 1. Huoh. Juuri aamulla levittelin takapihalla LUMIkasoja, että se kesä vielä tännekin saataisiin. Että nauti lämmöstä, täällä pohjoisessa vielä hytistään.

  Ja kivoja tiskirättejä! :-) Olet melkoisen ahkera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, meillä tuo lumikasojen heittely tapahtui tuossa kuukausi takaperin, eli niin se vaan luonto ottaa siellä pohjoisessa oman aikansa tämän kevään ja kesän suhteen (itsehän sisäistän asian niin, että se tilanne mikä Lahden seutumilla on, on myös koko suomessa vaikkei se tosiaan näin olekaan:D).. Minä nautin lämmöstä ja onneksi se lämpö kirii kohta sinnekin ! :)

   Ja kiitos, joskus sitä tulee ahkeroitua kun värit ja rätit vie käsityöläistä kuin pässiä narussa :D

   Poista
 2. Voi kun söpöjä tiskirättejä! Ja ihanaa kun löysin tänne blogiisi, sulla on niin taidokkaita käsitöitä täällä että juutuin pitkäksi aikaa selailemaan... Jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Ja oikein mukavaa että löysit ja vielä mukavampaa että löysit jotain kiinnostavaakin! Tervetuloa siis seurailemaan ! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!