lauantai 26. huhtikuuta 2014

ARKIKUVAHAASTE 5/5

Vihdoin ja viimein kone ja puhelin suostuivat yhteistyöhön ja toissapäivän kuvat siirtyivät koneelle, tässäpä näitä arkikuvia vielä viimeisen kerran.. 


...Tädin luona kylässä...


...vähän käsitöitä...


...uusin kodinkuvalehtikin oli tupsahtanut postilaatikkoon...


...joka sisälsi ajatuksia herättävän kirjoituksen siitä, miten paljon yhteiskunnassamme heitetään hyvää ja kelvollista ruokaa roskiin. Itselläni olisi tästä asiasta vaikka kuinka paljon sanottavaa varsinkin kun olen itse isossa ruokakaupassa töissä, missä pääsee (joutuu) itsekin osaksi tätä ruokaa haaskaavaa toimintaketjua. No joo, tekisi mieli avata tätä asiaa vielä enemmänkin, mutta taidan nyt vaan skipata ryöppyöävät tunteeni ja suositella lukemaan tuon lyhykäisen, mutta sitäkin ytimekkäämmän kirjoituksen ja pohtimaan omaa ruuankulutustaan ja sitä, miten sitä ruuan roskiin heittämistä voisi vähentää, jo siellä kaupan hyllyjen luona nimittäin. Valitsemalla aina sen "tuoreimman" tuotteen sieltä takaa vaikka sen käyttäisi samana päivänä-periaate ajaa kaupat siihen tilanteeseen, että sitä ruokaa joudutaan laputtamaan ja heittämään pois jos ei sitä sitten siellä kotona tehdä. Ja nyt hiljenen tästä asiasta... toistaiseksi :)
...päivän loppuun vielä ennen nukkumaanmenoa perinteiset heppaleikit harteilla tädin kanssa... :D

Koska minusta tuntuu, että tämä haaste pyörii tai on jo pyörinyt lähes kaikissa seuraamissani blogeissa, jätän tänään haastamatta ketään erityisesti. Enpä muuten ollut tietoinen, että tämä samainen haaste kiertää myös Facebookissa (ja tämänkin kuulin radiosta eilen), koska itse en kyseisessä yhteisössä ole.. 

Aurinkoa ja lämpöä päiväänne! ♥

3 kommenttia:

 1. Ihastuttavat värit virkkauksessasi :). Meillä katsotaan tarkkaan, ettei ruokaa oikein menisi roskiin, mutta siltikin sitä tuntuu menevän turhan paljon. Tässä olisi kyllä varmasti lähes jokaisessa taloudessa petrattavaa. Kiva, kun nostit aiheen esille!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan näköistä teillä on! Itsekin haaveilen valkoisesta sohvasta, mutta saa nähdä uskallanko ostaa, vai pysynkö tutussa ja turvallisessa tummassa :)... niin ja onnittelut uudesta tulokkaasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos netta! Minäkin vasta uudessa kodissa olen uskaltautunut kauan himoitsemani puhtaan valkoiset sohvat hankkia ja tässä vaiheessa voin todeta, että eipä ole kaduttanut päivääkään! Me hankittiin nahkasohvat jotka on ollut äärimmäisen helppo pitää puhtaina pelkän veden ja rätin voimin (kerran kaksi vuodessa sohva käsitellään suoja-aineella, jonka ansiosta lika ei tartu syvälle nahkaan niin hyvin)! Enpä voi siis kuin rohkaista ja suositella! ;) ja kiitos onniteluista <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!