keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Virkattu viirinauha tytölle

Siis apuva! Vaikka mä olevinaan kuinka mallasin noita paloja "symmetrisesti" niin vasta nyt kun jo julkaisin tämän postauksen huomasin, että tuo yksi musta viirihän on väärässä paikassa! Ärgh. Voi minua..Tiskirättien virkkailun lomassa on valmistunut myös yksi viiri josta jo muutama postaus takaperin mainitsinkin. Tämä siis tilaustyö ja tulee tytön huonetta koristamaan. Vielä on toinen viiri työn alla ja sen on tarkoitus tulla tämän isoveljelle samaiseen huoneeseen (värit siis ovat samoja kuin pöllöissä, jotka heille virkkasin jo aiemmin). 

Tytsy lähtikin tänään kummitätin matkaan loppupäiväksi ja äippä taitaakin nyt nappaista virkkuukoukun ja lankaa kainaloon ja suunnata terassille nauttimaan tuosta ihanasta keltaisesta mollukasta taivaalla (vaikkakin sää on huomattavasti viilentynyt eilisestä!) ja ottaa lunkisti kaikessa rauhassa (ja hiljaisuudessa) ♥ 

5 kommenttia:

 1. Suloinen on, järjestyksestä viis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meinasin ensin purkaa tuon yhteenvirkkauksen, mutta käsitöidenhän kuuluu olla tällaisia, ei näitä lipsahduksia voi edes "virheiksi" kutsua.. :)

   Poista
 2. Oih, kuulostaa ihanalta tuo hetki yksin omassa rauhassa ja hiljaisuudessa :) Ja mielettömän ihana viiri tuli :) Mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiäitinä nämä pienetkin (muutaman tunnin) hetket yksin hiljaisessa kodissa tuntuvat luksukselta! :) Niistä pitää aina yrittää nauttia parhaalla mahdollisella tavalla, ja mikäs sen parempaa kuin käsitöiden tekeminen. :) Kiitos, ihanaa loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Ihana viiri enkä edes olisi huomannut epäsymmetrisuutta jos et olisi siitä kirjoittanut.:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!