perjantai 18. huhtikuuta 2014

ARKIKUVAHAASTE 2/5

Tässä muutama otos meidän eilisestä päivästä:


 Eevi rakastaa imuria lähes yhtä paljon kuin äitinsä, tosin arvostamme imurissa täysin eri ominaisuuksia. Miulle tärkeää on imuteho kun Eevin mielestä tuuletin osa on kaikkein paras. Olen kuullut, että jotkut lapset pelkäävät imuria, mutta meillä siitä ei ole ollut huolta (johtuisiko vaikka äidin pakkomielteestä?! imuroida päivittäin ja Eevikin on tuohon imurin tasaiseen hurinaan jo mahassa asti tottunut ;))


Imuroidessa tuulettuu hyvin hiukset, kuivaa kynnet ja tarvittaessa ajaa myös jakkaran sijaa, vai olisiko tässäkin kyseessä enemmän takapuolen tuuletus?! :)


Yhdeksi Eevin lempipuuhista on muodostunut myös vessan tasolla istuminen (äiti siis tässä kohtaa meikkaa tuossa vieressä ja neiti on siis valvovan silmän alla) ja samalla purnukoiden tutkiskelu. Samalla kun äiti huiskii puuteria naamaan Eevi huiskii vieressä matkien Bebanthen-putkilolla, samainen tuubi toimii Eevillä myös ripsientaivuttajana ;)


Harjataan hiuksia ja pidetään pantaa päässä ehkä n.2minuuttia päivässä, parhaimpina 3... oih voih. Noh, ensinnäkin sitä hiusten kasvua jälkikasvulleni odotellessa.. ♥

(Miten niin näyttäisi siltä, että vaippa olisi täys pissaa?)Harjoitellaan isin kenkien laittamista jalkaan (niillä onkin hyvä harjoitella kun sujahtavat aikas helpolla pikkuisen töppösiin!) ja samalla on aloitettu hyvällä vauhdilla eteisen kaapin tyhjentäminen niin kengistä kuin asusteistakin (ja tämä tapahtuu siis arviolta n.10kertaa päivässä lukuisista kieltoyrityksistä huolimatta).

Tänään haaste lennähtää Anniinalle PUIKKO HUKASSA-blogiin

ps. ajattelin omatoimisesti katkaista haasteen pääsiäisen ajaksi tauolle ja jatkaa sitä sitten ensi viikon tiistaina kun "arki" palaa taas normaaliksi. Palaan siis näissä merkeissä taas tiistaina astialle :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, yritänpä ryhdistäytyä ja ottaa sen vastaan! :) Jumitin muuten liian pitkäksi aikaa selailemaan sun blogia (pitäis siis ehkä nukkua...) ja löytyi niin kauniita ja valoisia kuvia, ihania käsitöitä ja tietty suloinen pikku-Eevi! Varsinkin prinsessaleivokset ja söpöt pöllöt jäi mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI kivaa kun jumitit ja vielä mukavampaa että pidit näkemästäsi! Kiitos kovasti ihanasta kommentista! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!