maanantai 29. syyskuuta 2014

Ylipolvensukat part 2.Edellisessä postauksessa esittelemäni polvisukat olivat tilaussukat jotka saivat parikseen vielä toiset samanlaiset erilaiset sukat. Näissä sukissa luovuin tuosta nilkkoihin asti menevästä täplityksestä ja tein muutenkin värit toisinpäin kuin liloissa sukissa.

Tämän sukkaparin värityksestä ja kuvioinnista tykkään itse ihan hirmuisesti ja näiden neulominen oli huomattavasti mukavampaa kuin edeltäjiensä kun ei tuota pitkien langanjuoksujen ongelmaa ollut :) Kivasti kevenee lankavarastot tämmöisiä neuloessa.. Ainoa ongelma on, että pitää aloittaessa varmistaa että molempia värejä on varastoissa riittävästi, ettei käy niin kuin minulle, että lopulta niitä täytyy käydä ostamassa kerät lisää jotta sukat saa valmiiksi :D

Seuraavaksi puikoille hyppää pitkästä aikaa lapaset kun sellaisia on kovasti toivottu...  

Mari

15 kommenttia:

 1. Voi että miten upeat, näissä on tosiaan väritkin ihanat.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat sukat!

  VastaaPoista
 3. Erittäin kauniit sukat! Mikä lanka näissä on? Tuo langan riittävyyden varmistaminen on kyllä tosi hankalaa ja noin pitkiin sukkiin kuluu aika paljon lankaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Näinpä, mutta yhdet sukat kun on tehnyt niin on hyvä kirjata noin suunnilleen ylös paljonko lankaa kului mitäkin väriä niin tietää jos joskus toiste tekee vastaavat :) Näissäkin käytin Novitan 7-Veljestä lankaa :)

   Poista
 4. Aivan ihanat! Kauniit värit ja kuvio.

  VastaaPoista
 5. Upeat ovat nämäkin pitkät sukat!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit sukat! Mistä olet ohjeen saanut? Onko oma kehittelemä malli vai oletko jostain löytänyt? :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ohjeen olen katsonut täältä http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=110&d_id=43&lang=fi, mutta olen muuttanut omiini silmukkamäärät sopivammiksi (dropsin ohjeet ovat melko isohkoja omaan makuuni) ja hieman muuttelin kuviointia. Nuo edellisen postauksen lilat sukat on tehty kuvioltaan ohjeen mukaan. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanat kommenteistanne, olette supereita! <3

  VastaaPoista
 9. Niin upeat sukat, niin kuin sinun käsityösi aina muutenkin ovat!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!