sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Vihdoin Facebookissa!


Sanotaanko näin, että pieni askel yhteiskunnalle, mutta sitäkin suurempi minulle. Blogini on siis ottanut askeleen lähemmäs tätä päivää ja löytyy nyt myös facebookista! 

Hieman tämä vaatii taas totuttelua ja uuden opettelua, mutta hyvään vauhtiin on päästy. Onneksi netistä löytyy nykyisin ohjeet kaikkeen ja pöllömmätkin selviytyvät näistä hommista ;)

Mari
4 kommenttia:

 1. Tervetuloa tähän vuosituhanteen... itse olen vasta muutaman kuukauden ollut facessa :) Heh... kesti mullakin aikani...

  VastaaPoista
 2. Kiitti!

  Täytyy kyllä sanoa, että pitkään tätä tuli harkittua ja itsehän kun tätä fb:tä kaikin puolin muuten vastustan niin oli melkoinen kynnys liittyä, mutta mitäpä sitä ei bloginsa hyväksi tekisi ;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut isosta harppauksesta. Mulla vieläkin vaiheessa, hitaasti kun elellään eikä vastustus ole ihan vielä kokonaan häipynyt takaviistoon. Sinun harppauksesi johdattaa minut taas askeleen eteenpäin :-) Ihanaa Joulun odottamisen aikaa, terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!

   Ei se helppoa ole, varsinkin jos se ei ole pelkästään atk-taidoista kiinni vaan periaatteesta, mutta joskus nykyajalle on vissiin vaan annettava periksi ja heittäydyttävä sosiaalisen median syövereihin ;) Tsemppiä askeleissa eteenpäin! :)

   Ja kiitos, ihanaa joulun aikaa sinullekin! Me lähdetään viettämään joulua Miamin auringon alle, hieman jännittää, mutta varmasti tulee mukava reissu !

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!