keskiviikko 6. toukokuuta 2015

1v kutsukortit

Nyt uskallan jo olettaa, että kaikki kutsukortit ovat löytäneet postin kautta perille ja näytän teillekin miltä meidän tulevan 1-vuotiaan kutsut tällä kertaa näyttivät. Eevin 1-vuotis kutsuja voi käydä kurkistamasta täältä.

Olen jo vuosia ostanut korttitarvikkeeni Sinellistä ja tyypillinen kuvio on ollut se, että kävelen suoraan liikkeeseen, ihastelen hetken valmiita korttimalleja ja niiden pohjalta varioin omat korttini. Joskus valinta tapahtuu hyvinkin nopeasti, toisinaan taas tuntuu, että hukun vaihtoehtoihin enkä osaakaan enää päättää mitä haluan. Tällä kertaa tiesin värit, mutta kaikki muu oli hakusessa. Lopulta kortit valmistuivatkin hetken hauduttelun jälkeen pohjia lukuunottamatta jo kotoa löytyneistä materiaaleista. Pääsipä osaan korteista koristamaan nämä ihanat tyttöaiheiset puunapitkin jotka sain aiemmin keväällä Nappikauppa Punahilkasta. 

Tällä kertaa askartelut hoidin kokonaan itse, mutta siitäkin huolimatta mieheltäni heräsi kysymys; "Miksi askarrella monta tuntia ja nähdä kaikki se vaiva korttien eteen, kun todennäköisesti juhlien jälkeen kutsut ajautuvat kuitenkin saajiensa paperinkeräykseen?"

Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä olen kyllä aina ollut harvinaisen tietoinen tästä paperinkeräykseen ajautumisesta, mutta perusteluni on puhtaasti periaatekysymys - haluan välittää kutsut vanhalla perinteisellä tavalla, postitse. Minua ei haittaa laisinkaan, että meidät kutsutaan syntymäpäiville tekstiviestitse, mutta meidän juhliin kutsut laitetaan niin kauan postitse kuin minulla pysyy sakset ja liima käsissä ;) 
Ja toki korttien askartelu on myös ennen kaikkea mukavaa puuhaa ja vaikka työn viimeinen vaihe - postimerkkien paikalleen liimaus onkin huokaisun paikka - nautin joka kerta korttien teosta yhtä paljon! 
Ja mainittakoon nyt sekin, että tuossa korttien teon lomassa oli hyvin aikaa pohdiskella taas kulunutta vuotta ja hämmästellä sitä, miten nopeasti aika kuluu. Ei siitä nyt niin kauaa ole kun vasta Eevin 1-vuotis kutsuja askarreltiin ja nyt mennään jo toista kierrosta. Aivan huikea vuosi on meillä ollut ja niin valtavasti on tämä meidän naurusuu tuonut iloa perheeseemme meille kaikille, että ei voi kuin olla ikuisesti kiitollinen siitä, että meille on suotu kaksi näin ihanaa prinsessaa ♥ 

Yllä olevat kuvat ovat jo parin kuukauden takaa, tällä hetkellä eteenpäin mennään jo puoliksi kontaten, osaksi tukea vasten kävellen. Nähtäväksi jää, oppiiko pienempikin kävelemään juuri ensimmäisen vuoden kynnyksellä :) 

Mari

6 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniit kortit :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kutsukortteja olet askarrellut. Onnea synttärisankarille 😊

  VastaaPoista
 3. Tosi suloisia kuten päivänsankarikin.

  VastaaPoista
 4. <3 Voi tuota pientä söpöläistä, ihan tässä meinaa ikävä tulla! <3

  VastaaPoista
 5. Minä säilön itse tehdyt kutsukortit valokuvien (niiden muutamien, joita vielä on,,) kanssa. Ihailu jatkuu pitempään.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kutsukortit ja ihanat kuoret. Mielummin tuollaisen ottaa vastaan, kuin tekstiviestin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!