perjantai 8. toukokuuta 2015

Virkatut donitsit


 

Virkatut muffinit saivat tällä viikolla kavereikseen donitseja. Lankana näissäkin samainen Hjertegarn Roma, virkkuukoukkuna nro 3. Selkeä ohje donitseihin löytyi Fannyn suloisesta blogista täältä. Idean störreileihin puolestaan nappasin Heidiltä ripaus tunnelmaa- blogista.

 Nyt on Roma kerät varastoistani käytetty sujuvasti näihin virkattuihin herkkuihin. Harmikseni juuri tuota käyttämääni pohjaväriä ei ainakaan Lankamaailman verkkokaupasta tällä hetkellä saa joten nyt täytyykin keksiä uusi lanka herkuille, sillä vielä olisi muutamia malleja kokeiltavana.

Meillä lapsoset tykkäävät hurjasti leikkiä näillä virkatuilla herkuilla ja ne yleensä viedäänkin käsistä heti päättelyiden jälkeen! :)

Mari

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! :) Miä uotan, että siskontyttö kasvaa sen verran, että alkaa leipomisleikit kiinnostamaan. Oonkin varautunu siihen niinkin, että löytyy keksileimoja ja muuta helppoa leipomistavaraa, jotta leipomista voi ihan livenäkin pienen kanssa sitten harjoitella. Ja pitäis nyt saada itseään niskasta kiinni ja alkaa tekee enemmän käsitöitä. Jotenkin sekin nyt on jääny.. Monta keskeneräistä työtä odottaa tekijäänsä, JyJu -15 jää miulta varmaan tekemättä loppuun asti (ainakin tätä vauhtia) ja blogi ammottaa tyhjyyttään, kun ei ole mitään toistaiseksi, mitä julkaista.. Jospa tää tästä lähtee hiljalleen taas sujumaan. Työt ja urheiluharrastus vieny nyt kaiken ajan, ja lisäksi tämä kevätväsymys muine stressin aiheineen. Vastahan miä kävin fyssarilla avaamassa rintarangan ja selän nikamat, niin sietäis taas neuloakin!

  VastaaPoista
 2. Syötävän söpöjä <3 Väri on juuri kuin neilikoissa. Olen näitä muutaman kummitytölle virkannutkin, nyt näiden ihanien kuvien myötä taidanpa virkata lisää muille ystäväpiirin muksuille :)

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat niin kauniita. Juuri tällaisia haluaisin meidän neidin leikkikeittiöön kun sen aika tulee :)

  VastaaPoista
 4. Noi virkatut donitsit on ihan huippu mageet. Luvallasi varastan ideasi ja yritän tehdä muutaman kummityttöni leikkeihin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Ilman muuta ideaa saa jalostaa eteenpäin ja sehän on vaan ilo ja kunnia toimia inspiraationlähteenä muilla ! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!