torstai 6. kesäkuuta 2013

6 Hengen tabletit

Vihdoinkin jotain valmista. 
Nämä tabletit on valmistuneet yksi kerrallaan, hissun kissun. Onneksi vasta 5:nnen tabletin kohdalla opin kuvionkin ulkoa, niin että sain edes viimeisen tehtyä kurkkimatta ohjeeseen.. Sillä ihanaisella Juhannusruusun ohjeellahan tämä on tehty, tosin tietysti piti tuota viimeistä reunaa hieman muokata ja jätinkin sieltä pari kerrosta pois jotka koin ylimääräisiksi. Näin tuli yksinkertaisempi ja sehän passaa. 
Näiden on tarkoitus sijoittua meidän tällä hetkellä vielä rakennusasteella olevalle terassille (juuri tuonne, missä tällä hetkellä köllöttelee riippukeinu keveitä päivänokosia varten). Tosin ajatuksena sinne on ollut ostaa 8-hengen neliön muotoinen pöytä, mutta en uskalla 8 tablettia vielä virkkailla, ennen kuin varmistuu tuon pöydän saanti. Niitä kun ei meinaa löytyä mistään, ei ainakaan sellaisia mitkä kestäisi ulkokäyttöä. Sellaisen olen kuitenkin nähnyt myös terassiversiona, joten yhtään vähempäänhän en tyydy! ;)

Lankana toimi Novitan miami ja sitähän kuluikin yhteensä 309g noihin kuuteen tablettiin, eli likimain kerä/tabletti. Koukkuna käytin nro 4. Eipä siis ihme että tuntui kuin koko ajan olisi uutta kerää joutunut olemaan aloittamassa. Kummasti sitä lankaa tuossa virkatessa vaan uppoaa, tuntuu että jopa enemmän suhteessa puikoilla huiskimiseen..?! 

Mistä tulikin mieleeni, että seuraavaksi neulon kyllä sukat, olisi nimittäin sukkamallikin jo tiedossa . . . 9 kommenttia:

 1. Onpas ihanan raikkaat ja kesäiset!

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset tabletit <3 Tuo malli näyttää aika herkulta monivärisenäkin!
  Jostain olen muuten sellaisen tiedonjyvän saanut, että virkaten kuluu lankaa keskimäärin kolme kertaa enemmän kuin samankokoisen alueen aikaansaaminen neuloen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!=)

   Ja tuo kyllä kuulostaa varsin järkeen käyvältä tiedonjyvältä, vahvistaa vain epäilykseni!

   hmm, no nyt asiasta kiinnostuneena päätin vielä googlettaa asiasta ja Ullasta löytyi tämmöinen artikkeli http://www.ullaneule.net/0113/artikkelit_neulologiaa.html
   ja sehän vahvistaa epäilykseni täysin, tosin ero ei ole huimaava, mutta kuitenkin =)

   Poista
 3. Kivan näköiset tabletit! Nuo värit sopii hyvin yhteen :) Ja tuo juhannusruusu-malli on kiva, itse olen tehnyt kyseisellä ohjeella pöydälle pienen liinan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos! Tuo malli on kyllä kiva, helppo ja sopivan vaihteleva =)

   Poista
 4. Aivan ihanat värit näissä sun töissä :) Tuon juhannusruusun ohjeen olin jo aiemmin tallentanut, mutta nythän tiedän mihin sitä käytän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Marika!

   Ja tuo juhannusruusun mallihan käy moneen, mutta itse tykkään siitä näissä tableteissa paljon! :) Tulee ainakin tällä Novitan Miami-langalla juuri sopivan kokoisetkin tabletiksi!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!