lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lankoja ja mansikoita

Eilisellä kaupunkipyörähdyksellä piipahdettiin äidin kanssa paikallisessa Pitsi&Palmikko-lankakaupassa. Ihan en sieltä tyhjin käsin lähtenyt, mukaan tarttui pari ohuempaa sukkalankaa ja vähän paksumpaakin, vaaleista keristä on tarkoitus tehdä ensi talveksi tuubihuivi ja PUFFALANKA lähti mukaan vahingossa yksinomaan ihanan värinsä vuoksi (käsinvärjätty). Viimeiset muutamat kerät sopisi hyvin efektilangoiksi ja ne äiti toi tuliaisina Madridin visiitiltään Espanjasta. Niin ja lähti mukaan vielä tuo Knit Pro:n virkkuukoukkukin, ihan puhtaasta uteliaisuudesta...

Loppuun vielä eilissillan puhteita mansikoiden parissa. Tänä vuonna pakkaseen pääsi reippaat 20kg Polkka mansikoita. Siinä peratessa mietin ja hämmästelin, että viime vuotiset 15kg mansikoita meni kyllä yksinomaan meidän pienen neitosen massuun puuron seassa, tosin lisäksi meni laskujen mukaan myös ainakin 20l mustikoita sekä lisäksi punaviinimarjoja ja vadelmia.. Paljon on mahtunut talven aikana marjoja pieneen ihmiseen! :)

Mikään ei kyllä ole niin mukavaa puuhaa (kaiken muun mukavan lisäksi) kuin säilöä marjoja pakkaseen talven varalle!

3 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos kommentistasi, jonka jätit Nuppu Home- blogiini (http://www.nuppuhome.com/). Se todella lämmitti mieltäni! Kiva, kun jäät seuraamaan omia käsitöitäni. Pakkohan minun oli ihan heti tulla kurkkaamaan tätä sinun ihanaa blogiasi, ihana olet ja miten taitavasti teetkään erityisesti sukkia. Blogisi ulkoasu on lisäksi kaunis katsella ja kuvasikin ovat kauniita. Tykkäsin noista kattausliinoistakin! Liityn lukijaksesi lman muuta. Ihanaa kesäkuun viimeistä päivää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi, ihanaa lukea tuollaista kommentia! =)

   Oikein mukavaa kesän jatkoa myös sinne! =)

   Poista
 2. Kiitos blogivierailustasi! Miten kauniita käsitöitä täältä löytyykään ja upeita kuvia! Tulen ehdottomasti uudelleenkin ihastelemaan tänne!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!