torstai 22. elokuuta 2013

Viirinauha part 2

Eilen sain valmiiksi toisen viirinauhan, jonka on myös tarkoitus päätyä sunnuntaina meillä vietettäviin 1-vuotissyntymäpäiville. Viiriä tehdessä olin ihan innoissani, kun "oivalsin" tehdä myös kolmioiden ympärille kiinteillä silmukoilla reunukset, mutta vasta yhdisteltyäni ne nauhaksi huomasin, ettei ne olekaan niin kivat, kuin yksiväriset. Jotenkin noiden kolmioiden särmikkyys kärsi tästä toimenpiteestä.. Noo, mutta kyllä tämäkin silti esille pääsee. 

Nämä käsityöt kun ovat aina toisinaan niin ihanan arvoituksellisia. Yksinkertaisetkin asiat saa pienellä muutettua erinäköisiksi, ja yhtälailla sitä yllättyy silloin tällöin huonolla tavalla, jos tehdessä on ollut ihan huippu fiilis jostain ideasta minkä toteuttaa ja sitten lopputulos onkin susi. Heh, ei nyt sillä että tästä olisin masentunut, mutta kuitenkin :)

Nyt saa kuitenkin viirinauhat riittää tältä erää ja seuraavaksi aionkin käydä minulle uusien tuttavuuksien, PomPomien kimppuun!

Ihanaista torstaita kaikille! 

7 kommenttia:

 1. Ihan ylisöpö viirinauha, ihana :)
  Itse tein viirinauhat omille lapsilleni, mutta huovasta ;) Pitänee kokeilla ihan pientä virkata :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nina! :)

   Huovasta saa varmasti muuten myös ihanan viirinauhan! Vielä jos ommella osaisin ompelukoneella niin kankaasta tehdyt ovat myös olleet kauniita sen verran mitä niitä eri blogeissa on vilahdellut. Mutta jokainen tekee miten parhaiten osaa ja kaikki on silti aina ihastuttavia! =) Ja kokeile ihmeessä virkata itsekin, edellisen viirinauhapostauksen yhteyteen liitin pienimuotoisen ohjeenkin näiden tekemiseen, valitset vain langan ja siihen sopivan koukun niin ei voi mennä pahasti pieleen! :)

   Ja kiitos, ihanaa loppuviikkoa sinullekin!

   Poista
  2. Juu,ajatus oli itselläkin ensin ommella kankaasta, mutta halusin äkkiä valmista ja huopaa oli kertynyt paljon, joten päädyin siihen, käy kurkkaamassa ;) http://madebylumenlapsi.blogspot.fi/
   Ja virkkauslistalle merkitsin blogisi ohjeen, joten josko pian työn alle saisi, ainakin jouluksi vaikka pakettiin :)
   Niin ja mukavia juhlia teille, meilläkin pompomeja pyöritelty, kyllä ne vaan on niin mainioita!!

   Poista
 2. Soma viirinauha, Pom pomeja on mukava tehdä. Ovat myös kauniita.
  Teille tulee nätit synttäri koristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lankarulla!

   Ja tuo pompomien teko tosiaan on hauskaa puuhaa ja kuitenkin suht helpolla saa ihanan näyttäviä koristeita ja tuo mukavaa vaihtelua ilmapalloille :)

   Poista
 3. Ompa kivat näinkin tuon reunuksen kanssa. Itse en ole tuota vielä kokeillutkaan vaan kaikki virkkaamani viirit ovat ilman reunaa. Vois kokeilla miltä näyttäisi, jos reunan tekisi samasta langasta kuin viirikolmionkin, hmm. Mukavia juhlia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti voisi toimia paremmin jos tuon reunan tekisi samalla värillä kuin itse kolmion! Tosin katsojan silmässä, mutta itsestä ainakin tuntuu, että voisi toimia niin paremmin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!