sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lise-Lottes lilla strumporViileät kelit ovat rantautuneet tänne eteläänkin, erityisesti aamutuimaan +-10 astetta tuntuu melko viileältä vielä niin tuoreessa muistissa olleisiin hellekeleihin verrattuna. Siispä tarvitsi meidänkin neiti uudet villasukat kumppareihin. Malliksi valikoitui "perinteiset" Lise-Loten-sukat ja tämä olikin minun osalta ensi kosketus kyseiseen malliin. Oikein mukavaksi neulottavaksi osoittautui tämä ja näitähän voisi tosiaan kutoa talveksi lisää samalla mallilla! 

Lankana käytin Classic Yarnin Soft Springiä, ihanan pehmoinen ja hento lanka, oikein miellyttävää neuloa. 

Ja kuten kuvista näkyy, on meidän pikkuinenkin jo selkeästi sisäistänyt tämän sukkamallina olemisen tärkeyden ja poseerasi mitä mahtavimmissa asennoissa! :) Ei taida omena kauaksi puusta pudota tässä perheessä käsitöiden osalta, ainakin lupaan yrittää opettaa neitiä kutomaan sukat heti kun alkaa niiden päälle jotain ymmärtämään tai itse niistä kiinnostuu. (Oman ensimmäisen neuleenihan kudoin barbille äidin avustuksella 5-vuotiaana ;)

Ihanaista alkavaa viikkoa itse kullekin! <3

19 kommenttia:

 1. Söpöt sukkaset! Meillä on toisella tytöllä samalla mallilla anopin kutomat sukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja hauskaa vaihtelua oli tehdä nämä toisten perinteisten, junasukkien sijasta. Niin ja onhan nää ehkä himpun verran tyttömäisemmätkin ;)

   Poista
 2. Lise-Loten sukat ovat suosikkisukkani lasten sukista, eikä suotta. Kauniin tunnelmallinen kuva tuo viimeinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mollie!

   IHanaa kun syksyn pimeitä iltoja voi alkaa koristamaan pienillä ei-niin-jouluisilla-valoilla ;)

   Poista
 3. Ihanat. Vaikka ovatkin lasten sukat, haluaisin tuollaiset itselleni. Onko vinkkejä mistä löytäisin ohjeen niihin? Terkuin Riitta by Nuppu Home.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeen olen linkittänyt tuohon Lise-Loten-sukat- tekstiin, aikuisille en suoraa ohjetta tiedä, mutta hieman muuntamalla silmukkamääriä saat varmasti oivat sukat itsellesi aikaiseksi! Olen itsekin miettinyt näiden neulomista aikuisten koossa :) Ja jos tuntuu hankalalta soveltaa itse, voin raapustaa sinulle siitä aikuisten version! :)

   Poista
  2. Olen virkkuukoukku ihmisiä, joten en kyllä osaa soveltaa ohjetta itselleni sopivaksi. Ilahtuisin ihan valtavasti, jos joskus ehtisit ohjeen mulle aikuisten versiosta raapustaa - jos vaikka joulun pyhinä sitten istahtaisin sellaiset itselleni kutomaan :-) terkuin Riitta (tissarii@gmail.com)

   Poista
  3. No ilman muuta! Tässä on nyt muutama tilaustyö meneillään ja jonossa, mutta ehdottomasti ennen joulua sen teen! :)

   Poista
 4. Söpöt sukat! Kauniita kuvia. Osaat kuvata kauniisti töitäsi, niitä on ilo katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Neule-Kirppu! Et uskokaan, miten kommenttisi lämmittää mieltäni! <3

   Poista
 5. Nämä on kyllä valtavan suloiset! <3

  VastaaPoista
 6. Oi, miten suloiset sukat! Ja valkoiset - ihanat!

  VastaaPoista
 7. Nää Lise-Lotet on kyllä ihanan helppo neuloa! Itekin tein pojalle yhdet, mutta isommassa koossa vois näköjään tehä sitten vähän isommillekin. Ehkä malli on kyllä tosiaankin vähän tyttömäinen, joten mie taidan tyytyä vain junasukkiin pojalle.. =D

  Mutta näistä sinun versioista tuli kyllä hienot. Ei sinänsä yllättävää sinun sukkatehtaalta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, ja hyvinhän näistä saa poikien versiot kun tekee vain poikien väreissä ;) Vaikka onhan ne junasukat varmaan silti himpun verran miehisemmät ;)

   Ja kiitos, sukkatehdas on iloinen kommenteistasi, hih! :)

   Poista
 8. Kauniit sukat ja niin kauniit kuvat:) Kuinkakohan monta postaustasi luen ennenkuin todenteolla uskaltaudun itse noihin sukkapuikkoihin tarttumaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)

   Kuule rohkeasti vain sukkien tekoon, valitset aluksi jonkun helpon mallin vain, tämä esimerkiksi on hyvinkin yksinkertainen ja helppo tehdä kun vaan vauhtiin pääsee! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!