perjantai 10. tammikuuta 2014

KananmunanpidikeNiin meni joulu ja uusi vuosi ja aika on kuin lentänyt eteenpäin. Pitkä hiljaisuus on vallinnut täällä blogin puolella, tosin ahkerasti olen kyllä teidän muiden juttuja lukenut. Tämä tänään esittelyssä oleva työ on katsaus jo hieman tulevaan, nimittäin huhtikuun loppuun jolloin matkaamme äidin kanssa Berliiniin pääsiäismarkkinoille, missä äitini on jo useampana vuonna ollut myymässä tekemiämme sukkia. Sukkien menekki on ollut melko hiljaista ja siksi päätimmekin tänä vuonna panostaa enemmän pääsiäisaiheisiin käsitöihin.

Olemme yhdessä kehitelleet erilaisia virkkuutöitä, isompia ja pienempiä mitä tässä kevään mittaan tullaan virkkailemaan enemmänkin. Tässä nyt pieni sneak peek tulevaan, nimittäin kehittelemiini kananmunanpidikkeisiin. Jostain netin syövereistä löytämäni kuvan perusteella lähdin ohjetta kokeilemaan ja tällainen siitä tuli minun versionani. Helppoa ja yksinkertaista virkkaamista ja kyllä ne hyvin asiansakin hoitavat, joten toivotaan että mm. näistä tulee meidän myyntihitti markkinoilla tänä vuonna ja saksalaiset innokkaina munan syöjinä innostuisivat näistä myös! :)

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! ♥

7 kommenttia:

 1. On ne ainakin hurjan söpöjä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä olen Nimmun kanssa!

  Onnea Berliinin markkinoille, toivotaan että kauppa käy! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat tosi ihania! Toivottavasti menevät hyvin kaupaksi saksalaisille :)

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle :-)
  Oletpa saanut aikaan upeita pidikkeitä. Selailin vanhoja postauksiasi, ihania juttuja olet tehnyt, mm glögipullolle suojia, viirinauhoja, sukkia jne jne. Kaikki aivan ihastuttavia! terkuin Riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!